Dezvăluirile cutremurătoare ale Rebecăi, fiica artistei Gabi Luncă. Încă o sună pe mama ei, la 4 zile de la deces

Dezvăluirile cutremurătoare ale Rebecăi, fiica artistei Gabi Luncă. Încă o sună pe mama ei, la 4 zile de la deces

Dezvăluirile cutremurătoare ale Rebecăi, fiica artistei Gabi Luncă. La patru zile de la decesul cântăreței de muzică lăutărească, aceasta încă o sună pe telefon. Durerea pe care o are în suflet în acest moment este de nedescris..

Familia artistei Gabi Luncă este îngenuncheată de durere, la patru zile de la decesul acesteia. Rebeca Onoriu, una dintre fiicele sale, a făcut declarații cutremurătoare pentru Antena 3. La patru zile de la moartea cântăreței de muzică lăutărească, Rebeca încă o sună pe mama sa pe telefon.

”Eu nici acum nu accept că mama nu mai e. Vă arăt telefonul meu, acum 25 de minute am sunat-o și nu o dată. O sun zilnic și am vorbit cu dânsa, la început vorbeam ok, simțeam suflul dânsei că nu mai e același. Eu am crescut cu vocea mamei în telefon. Mie mi-au plecat părinții șase luni, în turnee, în America și trei luni pe litoral, iar restul de trei luni rămase pe an mergeau la nunți și botezuri. Tot timpul, eu am crescut cu vocea lor în telefon. Și cumva i-am simțit vocea, că nu mai e în putere, că nu mai e măicuța mea. Și tot timpul i-am cerut să lupte. Am știut că trebuie să lupt. Toți s-au rugat pentru sănătatea măicuței mele”, a spus Rebeca.

Fiica lui Gabi Luncă a continuat: ”M-am oferit donator de organe, m-am gândit că vor ceda și rinichii, m-am gândit în primă fază la plămâni, dar v-am spus am fost dispusă să mă contaminez, să ajung pacient ATI ca să pot fi lângă măicuța mea să o îngrijesc”.

Ultimele cuvinte pe care le-a rostit Gabi Luncă înainte să moară

Cu două zile înainte să moară, cântăreața de muzică lăutărească a vorbit la telefon cu fiica ei, Rebeca Onoriu. Chiar ea a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care mama ei i le-a rostit: ”Mama ne-a lăsat o bogăție mare, piesele ei, clipuri, vorbe frumoase…. Avem de ce plânge, vom plânge toată viaţa. Ultima oară am vorbit cu ea acum două zile. Știți care au fost ultimele ei cuvinte? Rămâneţi cu Iisus!”, conform RTV.

Una dintre fiicele ei a mai dezvăluit faptul că după moartea artistei Gabi Luncă s-a cerut să fie făcut din nou un test pentru coronavirus, pentru a descoperi dacă aceasta mai erau infectată cu virusul care a creat haos la nivel mondial: ”Am solicitat să se facă testul, să ne-o dea acasă, să putem să ne luăm rămas-bun creştineşte şi sper să nu fie nici un fel de problemă”.

Sursă foto: arhivă Ciao

Articolul Dezvăluirile cutremurătoare ale Rebecăi, fiica artistei Gabi Luncă. Încă o sună pe mama ei, la 4 zile de la deces apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao