Doliu. A murit actorul Lucian Pînzaru

Doliu. A murit actorul Lucian Pînzaru

Este doliu în lumea teatrului românesc. Actorul Lucian Pînzaru s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani. Actorul a decedat în cursul zilei de marți din cauza unei boli cumplite.

Unul dintre cei mai buni actori ai Teatrului Dramatic ”Fani Tardini” din Galați, Lucian Pînzaru, s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani. Bărbatul suferea de o boală necruțătoare. Reprezentanții instituției au transmis un comunicat pe rețelele de socializare, arată Realitatea.net. Bărbatul a activat pe scena teatrului peste 25 de ani.

A murit actorul Lucian Pînzaru. Avea doar 53 de ani

Bărbatul a jucat în mai multe piese, precum ”Tango”, ” Livada de vișini”, ”Revizorul”, ”…Escu”, ”Cerere în căsătorie”, ”Retro” și ”Pețitoarele”. Trupul actorului va fi incinerat mâine, 18 februarie, la București, iar cenușa acestuia va fi împrăștiată pe Dunăre, la Galați.

”Teatrul din Galați este azi în doliu! Avem cu toții un puternic gust al amărăciunii, al mâhnirii care ne ștrangulează și ne amestecă gândurile, stările, sentimentele… Artistul care ne-a inspirat, Omul care ne-a dat cu generozitate din bogăția lui interioară, el, LUCIAN, ne părăsește acum, lăsându-ne cu sufletele șchioape!

Ne gândim că Lucian a trăit așa cum a vrut – și a vrut să ardă pentru meserie, să iubească teatrul și pe oamenii din el, să respecte și să onoreze fără cusur publicul care i-a răsplătit munca și talentul timp de peste 25 de ani”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Pixabay

Articolul Doliu. A murit actorul Lucian Pînzaru apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao