Doliu în familia artistei Nicki Minaj. Tatăl ei a murit pe stradă, călcat de mașină

Doliu în familia artistei Nicki Minaj. Tatăl ei a murit pe stradă, călcat de mașină

Este doliu în familia celebrei cântărețe Nicki Minaj. Una dintre cele mai de preț persoane din viața ei a murit în urma unui accident. Tatăl ei s-a stins din viață, după ce a fost lovit de o mașină pe stradă.

Una dintre cele mai iubite cântărețe la nimel mondial are sufletul făcut bucăți, după ce una dintre cele mai importante persoane din viața ei a murit. Tatăl ei, Robert Maraj, în vârstă de 64 de ani, s-a stins din viață după ce a fost lovit de o mașină, în plină stradă.

Nicki Minaj nu a fost ocolită de necazuri. După ce recent a adus pe lume un copil perfect sănătos, la finele anului trecut, acum viața i-a dat o lovitură grea: i-a luat de lângă ea o persoană pe care s-a bazat mereu. Tatăl ei se plimba pe o stradă din Long Island în momentul în care incidentul a avut loc. Bărbatul a fost lovit de o mașină în data de 12 februarie. Din păcate, a doua zi a murit. Până în acest moment, Nicki Minaj nu a oferit niciun fel de declarație, arată The Guardian.

Nicki Minaj a născut anul trecut

În luna august a anului 2020, Nicki Minaj a anunțat printr-un pictorial sexy că este gravidă pentru prima oară și abia așteaptă să nască. Recent, cântăreața care a făcut furori peste Ocean a adus pe lume un copil sănătos. La vârsta de 37 de ani, extravaganta Nicki Minaj este fericită că a devenit mămică. Un lucru însă nu se cunoaște – este fetiță sau băiețel? Artista nu a dezvăluit nici până în acest moment care este sexul bebelușului sau ce nume va purta de acum înainte, arată The Mirror.

Sursă foto: capturi video Youtube

Articolul Doliu în familia artistei Nicki Minaj. Tatăl ei a murit pe stradă, călcat de mașină apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao