Doliu în lumea sportului. A murit Daniel Guerini. Tânărul avea doar 19 ani

Doliu în lumea sportului. A murit Daniel Guerini. Tânărul avea doar 19 ani

Este doliu în lumea fotbalului, după ce Daniel Guerini, în vârstă de 19 ani, s-a stins din viață în urma unui accident rutier. El activa la Lazio și avea contract cu ei până în 2024. Incidentul a avut loc la Roma.

Daniel Guerini avea 19 ani și toată viața înainte, însă un accident de circulație i-a curmat întreaga carieră pe care o avea în față. Tânărul, care activa la echipa Lazio, se afla cu alți doi prieteni într-o mașină de tip Smart când s-au ciocnit violent cu un bolid de lux. În urma accidentului s-a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele evenimentului. Ceilalți doi prieteni ai lui Daniel Guerini se află în stare gravă la spital, arată GSP. Tânărul era mijlocaș în echipa Primavera a clubului Lazio.

Ancora increduli e sconvolti dal dolore il Presidente, gli uomini e le donne della Società Sportiva Lazio si stringono attorno alla famiglia del giovane Daniel Guerini 🙏

Publicată de S.S. Lazio pe Miercuri, 24 martie 2021

A murit Julie Pomagalski, campioană mondială la snowboard

Comitetul Olimpic Francez a făcut un anunț foarte trist: fosta campioană mondială la snowboard, Julie Pomagalski, a fost surprinsă în avalanșa din Alpii Elvețieni. Tânăra în vârstă de 40 de ani nu a mai avut nicio șansă în calea avalanșei. În compania ei se afla și schiorul Bruno Putelli și un salvamont montan din Albertville. Niciunul dintre cei trei nu a supraviețuit. De asemenea, se mai afla și o a patra persoană alături de ei, însă aceasta ar fi suferit leziuni ușoare, arată Mediafax.

Julie Pomagalski a devenit campioană mondială la snowboard cross în adolescență, în anul 1999. Titlul a fost recâștigat și în anul 2004, la Cupa Mondială. Cu doi ani înainte, în 2002, Julie a concurat la Jocurile Olimpice de iarnă din Salt Lake City şi patru ani mai târziu la Jocurile de la Torino.

sursă foto: pixabay

Articolul Doliu în lumea sportului. A murit Daniel Guerini. Tânărul avea doar 19 ani apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao