Doliu în muzica românească! Artistul de muzică armânească, Adrian Uzum, a încetat din viață

Doliu în muzica românească! Artistul de muzică armânească, Adrian Uzum, a încetat din viață

Este doliu în lumea muzicii românești! Unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică armânească, Adrian Uzum, a încetat din viață la numai 37 de ani.

Artistul constănțean se lupta cu o boală necruțătoare, pe care, din păcate nu a reușit să o învingă așa cum își dorea. Adrian s-a stins din viață la o clinică în Turcia, unde fusese internat pentru operaţie dificilă.

Adrian Uzun a fost iubit de colegii săi, aceștia încercând din răsputeri să îl ajute în lupta cu boala, organizând o strângere de fonduri. „Adrian Uzum, solistul formației noastre se luptă cu toată puterea cu boala, dar și ajutorul nostru contează enorm. Trebuie să facă o operație complicată în străinătate care necesită o sumă imensă. Orice gest, oricât de mic contează, să cânte din nou alături de noi, familia lui, Adrian Uzum Band, pe scenă și să bucure sufletele tuturor oamenilor care îl apreciază și au crescut cu muzica lui. Puteți ajuta donând în contul RO91RNCB0614150383520003 deschis pe numele sotiei, Luiza Uzum. Doamne ajută!” .

În ciuda eforturilor și a luptei pe care a dus-o cu boala cumplită, Adrian a plecat către îngeri, lăsând în urmă un băiețel de numai șase ani.

Decesul artistului, anunțat de colegii de breaslă

Decesul artistului a fost anunțat de Denisa Răchită, colegă de trupă a acestuia, printr-un mesaj emoționant pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

„Nu îmi vine să cred….Încă nu conștientizez că despre tine e vorba, omul meu de bază!Astăzi ai pierdut lupta cu boala asta perversă…Cine s-ar fi gândit?

Mi-ai promis că te întorci acasă, că vom continua ce-am început…te-ai stins prea repede… ne-ai lăsat singuri, ai nimănui…M-ai creeat și m-ai format în asa fel încât să-ți fiu variantă feminină, m-ai îmbărbătat și se pare că mi-ai predat ștafeta…

Nu-i nimic. Îți promit că tot la fel voi fi și mâine și peste ani și ani. Voi ceda abia atunci când voi ajunge în locul tau! Am să-ți duc mai departe numele, până în pânzele albe!

Îți promit să te fac mândru și te rog să mă și cerți când mai greșesc, ca până acum! Îți promit și că îl iau pe băiatul tău sub aripa mea,va cânta cu mine pe scenă și îl voi crește așa cum m-ai crescut tu pe mine, dorința ta cea mai mare…

Frățiorul meu frumos… sufletul nostru… Omul nostru bun și milos…Drum lin către îngeri, comoara noastră! Nu te vom uita niciodată… ca tine nu se mai naște…”, a scris artista.

Ultimul mesaj postat de Adrian, cu doar câteva zile în urmă

„Astăzi am început terapiile pentru toată tâmpenia asta pe care o voi nimici în cel mai scurt timp pentru că vreau să vin acasă să ne revedem cu drag şi să ne reapucam de lucrurile frumoase pe care ştim să le facem împreună…..

Vă pup şi vă iubesc necondiţionat pe toţi şi vă rog din inima şi din sufletul meu să ma iertaţi încă odată că v-am pus pe voi toţi într-o postură atât de urâtă”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook, pe data de 10 februarie.

Apropiaţii şi familia aşteaptă avionul să îl aducă în ţară, notează presa locală.

Sursa foto: Facebook Adrian Uzun

Articolul Doliu în muzica românească! Artistul de muzică armânească, Adrian Uzum, a încetat din viață apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao