Drama mamei artistei Amy Winehouse. Suferă de o boală care îi afectează memoria

Drama mamei artistei Amy Winehouse. Suferă de o boală care îi afectează memoria

Mama regretatei artiste Amy Winehouse suferă de o boală foarte gravă care îi afectează memoria. La zece ani de la moartea cântăreței, Janis, mama ei, se luptă să nu își piardă amintirile.

În cadrul unui documentar, mama artistei Amy Winehouse va spune povestea fiicei sale, dar dintr-o altă perspectivă. Janis susține că este convinsă că oamenii nu știu, de fapt, adevărul despre artistă, chiar și la zece ani de la tragedie. În documentar, ”Amy Winehouse: 10 Years On”, se vor face dezvăluiri pe care doar familia le cunoaște până în momentul de față. Va fi ajutată și de alți membri ai familiei să îi spună povestea, pentru că mama ei suferă de o boală care îi afectează memoria, și anume scleroză multiplă. Femeia riscă să își piardă amintirile.

”Nu simt că lumea a cunoscut-o pe adevărata Amy, cea pe care eu am crescut-o, şi aştept cu nerăbdare să am ocazia să spun mai multe despre rădăcinile ei şi să ofer o perspectivă mai profundă asupra a ceea ce a însemnat cu adevărat Amy”, a spus Janis, mama ei, arată Ok Magazine.

Amy Winehouse a murit în 2011

Amy Winehouse a murit în anul 2011, pe 23 iulie, la vârsta de 27 de ani. Diva muzicii soul, care a intrat în industrie cu 5 ani înainte, în 2006. Cântăreața a fost găsită fără suflare în casa ei din Londra. Una dintre cauzele morții s-a presupus că ar fi de la droguri. Pe de altă parte, raportul final a arătat cauza decesului: consumul excesiv de alcool. „A consumat foarte mult alcool, concentrația era de 416mg la 100 ml de sânge, și consecința acestui consum mare de alcool a fost moartea ei rapidă și neașteptată”, zicea Suzanne, asistentul adjunct al medicului legist atunci.

Winehouse a luat cinci premii Grammy în 2008, pentru “înregistrarea anului”, “cântecul anului” și “cea mai bună interpretă”, cu piesa “Rehab”, “cel mai bun album pop” – “Back to Black” – și la categoria “debutantul anului”.

Sursă foto: captură video Youtube

Articolul Drama mamei artistei Amy Winehouse. Suferă de o boală care îi afectează memoria apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao