Elena Merișoreanu, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre moartea Corneliei Catanga: ”Am vorbit acum două săptămâni cu ea şi era foarte necăjită”

Elena Merișoreanu, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre moartea Corneliei Catanga: ”Am vorbit acum două săptămâni cu ea şi era foarte necăjită”

Vestea decesului Corneliei Catanga a luat prin surprindere o țară întreagă. Una dintre persoanele care i-au fost apropiate artistei este cântăreața Elena Merișoreanu, care a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi despre cea care i-a fost prietenă.

Cornelia Catanga a murit în această dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce medicii au încercat să o salveze.

După ce a aflat tragica vese, Elena Merișoreanu a făcut câteva dezvăluiri despre o ultimă discuție pe care a avut-o cu Cornelia Catanga în urmă cu câteva săptămâni. Solista de muzică populară este de părere că modul de viață haotic al Corneliei i-ar fi adus sfârșitul.

”Nu mai pot, plâng în continuu. O cunosc de la vârsta de 3 ani. Am vorbit acum două săptămâni cu ea şi era foarte necăjită: cu casa, cu banii. Ea a cântat o viaţă doar prin restaurante şi a afectat-o mult fumul ăla. O fată cu suflet bun. Îmi spunea tot timpul năşica, eram naşe spirituale. Îi cunosc şi familia. Îmi pare nespus de rău. Dumnezeu să o ierte!”, a dezvăluit Elena Merișoreanu pentru impact.ro.

Care a fost ultima dorință a Corneliei Catanga

Ultima dorinţă a Corneliei Catanga era legată de fiul său. Aceasta își dorea extrem de mult să își vadă băiatul așezat la casa lui. Mai mult , aceasta visa să îi organizeze o nuntă mare fiului său, Alexandru, care are acum 24 de ani.

Alexandru Pădureanu, fiul regretatei Cornelia Catanga, este logodit cu o tânără din America. Într-un interviu mai vechi, tânărul a dat detalii despre povestea sa de dragoste.

„Alina are o altă profesie, nu e artist, e din America, născută la New York! O să vină luna viitoare în Bucureşti! Şi apoi va urma să ne cununăm şi să ne întoarcem în America.

Că acolo este şi visul meu să îmi urmez cariera artistică. Am cântat în faimosul club din lume la „Blue Note”, invitat de cel mai mare trompetist din lume, Arturo Sandoval.

Mama şi tata sunt extraordinar de fericiţi. Sunt în ţară de la Crăciun, am petrecut sărbătorile aici, dar mor de dorul iubitei mele!”, a declarat în urmă cu ceva timp fiul artistei pentru click.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Elena Merișoreanu, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre moartea Corneliei Catanga: ”Am vorbit acum două săptămâni cu ea şi era foarte necăjită” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao