EXCLUSIV | Andreea Mantea și fiul ei sunt pregătiți pentru școală. De ce nu și-a terminat David temele: „Copilul meu este foarte deștept, dar…”

EXCLUSIV | Andreea Mantea și fiul ei sunt pregătiți pentru școală. De ce nu și-a terminat David temele: „Copilul meu este foarte deștept, dar…”

Andreea Mantea, adio dietă în vacanța de vară! Prezentatoarea Kanal D ne-a dezvăluit, recent, la evenimentul de lansare al noului serial de la Kanal D, “Secrete de familie”, ce poate fi urmărit săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, nu urmează o cură strictă în concediu.

Vedeta Kanal D a mâncat ce i-a poftit inima și nu s-a îngrășat deloc. Secretul? L-am aflat chiar de la ea, în interviu exclusiv de mai jos!

Când se abate Andreea Mantea de la dietă?

Andreea, câte seriale turcești vezi? Ai ratat vreunul?

N-am ratat niciunul, chiar n-am ratat niciunul. Îți faci programul în așa fel încât să te poți uita? Mă uit noaptea, când nu am somn, mă uit la seriale turcești. Da, eu dacă n-am somn, nu stau să mă plâng, îmi umplu timpul și capul și creierul de gânduri, să încep să mă gândesc, să mă gândesc…. să mă gândesc… în nesomnul ăla. Eu nu stau, imediat bag serialul. Instant în pat pe telefon, pe laptop, dacă nu e laptopul jos la pat, direct pe telefonul, nu stăm să pierdem timpul.

David se uită?

Nu prea. știi că se uită când eram mic, pentru că se uită mama foarte mult. N-avea încotro, apoi efectiv m-a surprins pe mine uitându-mă și făcea, ce făcea și a început să se împingă în mine, să stea și el acolo cu mine. Și e foarte implicat, da, dar bineînțeles că nu îi rămâne gândul acolo. Mai zice, mai întreabă, dar îl prinde, se uite așa, să zic jumătate de oră, și apoi pleacă.

Ce ai făcut vara asta, unde ai fost în vacanță, pe unde ai umblat?

Am fost în Iordania la Marea Moartă, a fost interesant la Marea Moartă. Am fost la Petra da, am fost în deșert Wadi Rum, a fost o vacanță pentru fiul meu, mai mult. Pentru își dorea foarte tare și în deșert. În Dubai nu aveam cum să ajungem erau 60° și am mers în Wadi Rum, unde erau vreo 27. In Petra mi-am dorit și eu și el să mergem. Chiar a fost interesant, iar apoi în Bali, unde a fost foarte frumos și pentru mine și pentru el.

În vacanță, Andreea Mantea nu ține dietă: „Dacă îmi pun în minte, nu îngraș pot să mănânc și 5 cozonaci!”

Ai mâncat sau nu te-ai abătut de la dietă nu te îngrași?

Nu. Cum să mă duc în vacanță și țin dietă?! Nu s-a pus, nu, adică n-am văzut nicio diferență, nu s-a pus. Eu vorbesc cu mine și cu corpul meu și nu-i dau voie să se îngrașe. Nu îi dau voie, știe că nu trebuie să îngrașe și pur și simplu vorbesc cu corpul meu. Și oricum nu mă îngraș, dacă îmi pun în minte, nu îngraș pot să mănânc și 5 cozonaci! Universul ăsta e foarte puternic. Poți să încerci, dar trebuie să și crezi, da, adică trebuie să te duci într-o doagă și să rămâi acolo.

Andreea, ce calități ai?

În acest moment îmi descopăr calitatea de a avea răbdare și sunt foarte mândră de mine. Vorbesc de calități pe care le aveam din trecut, vorbesc de calități pe care le-am descoperit și mi le însușesc acum. Încep să am răbdare și sunt foarte mândră de mine. Am început să accept că oamenii exact așa cum sunt ei și pare foarte mișto, chiar mi se pare foarte mișto să accepți oamenii exact așa.

Nu te mai enervezi așa rău?

Mă enervez, dar nu mă mai consum. Toți ne enervăm, dar nu mă mai consum. Cred că, de fapt, despre asta este vorba, consumul meu nu mai este.

Cum ai învățat lucrurile astea? Studiezi, citești mult?

Da, dar nu neapărat asta. Adică cred că pur și simplu învăț, învăț să mă accept pe mine, să mă descoper pe mine și vreau să-mi să mă cunosc pe mine și să-mi iert mie anumite lucruri, anumite greșeli în așa fel încât să mă pot iubi. Am învățat și accept, pentru că oricum nu pot schimba nimic, adică n-am ce să fac dacă nu e în puterea mea să schimb ceva.

David, fiul Andreea Mantea, pregătit pentru școală

Ce defecte ai? Sau nu mai ai?

Am defecte, îți dai seama am defecte, că am un defect foarte mare nu știu cum să-i dau un nume, trebuie să-l numesc, dar nu știu cum să-i spun. Hmm, nu știu cum să-i spun, chiar nu știu cum. Ador să petrec foarte mult timp cu mine, fără să fiu înconjurata de oameni. Dar eu sunt sigură că e doar o perioadă, da, e ceva nou, dar nu știu ce am, nu știu. Doamne, nu-mi vine nimic în minte.

Nu știu, pe cuvântul meu de om, am înnebunit. Nu vrea creierul meu să accepte anumite lucruri, dar eu nu am mai defecte. M-am acceptat așa cum sunt (râde – n.r.).

David este pregătit de școală?

Da, ne-am pregătit de școală. Ce, vrei să te mint? Pregătit? Are uniformă, e suficient. Mă enervează că nu și-a terminat temele.

Dar de ce nu le-a terminat?

A făcut alte lucruri, s-a implicat în alte evenimente, în alte acțiuni, în altele… și uite că nu și-a terminat temele și să știi că sunt foarte dezamăgită. Supărată așa, aproape de dezamăgire. el nu voia să iasă din casă dacă nu-și termina temele înainte, acum lucrurile s-au schimbat. Schimbă prietenii, viața. Cum să explic eu oamenilor, copilul meu este foarte deștept, își face temele singur, nu i le fac, el dacă se pune pe ele să le facă, le face, dar nu are tragere. Eu știu care motivul, dar nu pot să-l zic…

Articolul EXCLUSIV | Andreea Mantea și fiul ei sunt pregătiți pentru școală. De ce nu și-a terminat David temele: „Copilul meu este foarte deștept, dar…” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao