EXCLUSIV Bombă în high-life-ul bucureștean! Unul dintre cei mai mari jucători în imobiliare este îndrăgostit lulea de o superbă cântăreață care a înnebunit România!

EXCLUSIV Bombă în high-life-ul bucureștean! Unul dintre cei mai mari jucători în imobiliare este îndrăgostit lulea de o superbă cântăreață care a înnebunit România!

Agitație mare în lumea bună din București. Un amântlâc inițial inofensiv este pe cale să explodeze și să devină o poveste veritabilă de dragoste, cum rar se mai vede prin Capitala noastră previzibilă din acest unghi.

Personajele top complet. Ea oarecum singură, oricum necăsătorită, el căsătorit de mulți ani cu o divă a cosmeticelor internetului. Ea – una dintre cele mai mari voci ale României, deosebit de frumoasă și stilată, el putred de bogat și inteligent, unul dintre cei mai bogați cu bani din imobiliare.

S-au cunoscut nu demult, dar asta nu i-a împiedicat să nu trăiască momente idilice chiar în inima nordului Bucureștiului, chiar într-o clădire care îi aparține. Ea s-a mutat acolo în chirie de niște luni, fără să știe ce îi va rezerva acel număr poștal. Care s-a dovedit a fi atât de norocos, încât …

….. l-a cunoscut pe EL.

Cu înfățisare aparentă de tocilar, dar un abil om de afaceri, bine educat, tânăr oarecum, a prins momentul operativ și … bum….s-a întâmplat. Potrivit surselor noastre, el demult o plăcea în secret, dar faptul că i s-a mutat în proprietatea lui, dintr-o coincidență, a făcut ca povestea să prindă contur mai rapid.

Se pare ca lucrurile nu s-au oprit aici, acum fiind totul într-o dinamică specială: e posibil să asistăm la un divorț, anturajul asta discută febril. Lucrurile însă nu sunt chiar așa de simple, rămâne de văzut, cert este că e dragoste ca în filme. Ea cel puțin merită un astfel de partener super potent, că a trecut prin experiențe nu foarte plăcute în ultimii ani, fiind o femeie la care mulți doar visează. În aceeași direcție, el este un tip care a muncit mult, a ridicat un imperiu – ajutat de forțe extraterestre ca să zicem așa – și este normal să trăiască la maxim o asemenea poveste cum numai în romanele de dragoste vezi.

Spun sursele noastre care au citit niște mesaje de dragoste, că nici în romanele de dragoste nu citești asemenea declarații fierbinți. Si promisiuni sacre!

Revenim, căci, cum spuneam, situația e fluidă!

Articolul EXCLUSIV Bombă în high-life-ul bucureștean! Unul dintre cei mai mari jucători în imobiliare este îndrăgostit lulea de o superbă cântăreață care a înnebunit România! apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao