EXCLUSIV. Ce se întâmplă în casa lui Nelu Ploieșteanu. Una dintre fiicele regretatului artist, răvășită de durere

EXCLUSIV. Ce se întâmplă în casa lui Nelu Ploieșteanu. Una dintre fiicele regretatului artist, răvășită de durere

Sunt momente tensionate, pline de durere și tristețe în casa marelui artist Nelu Ploieșteanu. Rând pe rând, rudele vin la curtea maestrului pentru a fi alături de soția sa, Elena, și pentru a ajuta la pregătirile funeraliilor. Ciao.ro vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu ce se întâmplă acum în casa artistului.

Vestea că Nelu Ploieșteanu a murit a picat ca un trăsnet pentru toți. Familia este îngenuncheată de durere, este o atmosferă tensionată, tristă și sobră în casa artistului.

Una dintre fetele celebrului artist Nelu Ploieșteanu se află la casa în care acesta locuia alături de Elena, soția sa. Vizibil îndurerată, îmbrăcată în haine de culoare închisă și cu ochii triști, bruneta nu a dorit să facă declarații. Reporterul de teren a întrebat-o pe fiica lui dacă ea și doamna Elena (n.r. soția lui Nelu Ploieșteanu) sunt bine. Cu ochii în pământ și cu sufletul negru, fiica sa nu a dorit să răspundă. A intrat în curte, lăsând în urma ei întrebări fără răspuns.

De asemenea, la locuința în care stătea Nelu Ploieșteanu a ajuns și nepoata sa care a oferit declarații în exclusivitate pentru Ciao.ro: ”Nu poate vorbi acum (n.r. Elena, soția lui Nelu Ploieșteanu). Eu ce să vă spun? Nu am ce să vă mai spun…”.

În fața casei lui Nelu Ploieșteanu se află un magazin. Bărbatul care se ocupă de acel loc și care îi cunoaște familia, nu doar pe artist, a mărturisit că sunt oameni minunați și sufletiști.

„O familie extraordinară, toți, nu doar nea Nelu. Oameni buni, respectuoși, sufletiști”, este mesajul pe care ni l-a transmis vânzătorul.

Nelu Ploieșteanu a fost în stare gravă la terapie intensivă

Internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, Nelu Ploieșteanu s-a aflat în stare gravă. Artistul era intubat cu o saturație a oxigenului de 50% și plămânii grav afectați. În urmă cu câteva zile, familia sa a lansat un mesaj disperat de ajutor către cadrele medicale ale spitalului, potrivit unui mesaj postat pe Facebook de jurnalista Mara Bănică. Celebrul Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani în noaptea de 2 aprilie. Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, a declarat că Nelu Ploieşteanu a murit în jurul orei 1.00.

Sursă foto: Ciao

Articolul EXCLUSIV. Ce se întâmplă în casa lui Nelu Ploieșteanu. Una dintre fiicele regretatului artist, răvășită de durere apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao