EXCLUSIV| Marilena a părăsit Survivor! Războinica se întoarce acasă, la familia ei

EXCLUSIV| Marilena a părăsit Survivor! Războinica se întoarce acasă, la familia ei

Marilena a părăsit Survivor! Războinica se întoarce acasă, la familia ei de care îi este extrem de dor. CIAO.RO vă prezintă imagini exclusive cu locuința blondinei, din orașul natal, unde toată lumea o iubește!

Marilena Cuciurean, concurenta din echipa “Războinilor”, care a părăsit competiția Survivor, joi seara, trăiește într-un oraș din județul Suceava. La ea în oraș, Marilena este cunoscută ca unul dintre cei mai apreciați instructori de fitness. Probabil n-o cunoastea decât jumătate din locuitori, însă acum, după participarea la Survivor, o știe tot orașul.

Cine o așteaptă acasă pe Marilena?

Pe strada pe care locuiește, vecinii sunt extrem de mândri de ea, au urmărit-o cu sufletul la gură în fiecare ediție a emisiunii Survivor, iar acum o așteaptă acasă. “Mari, fata noastră bună. Un copil bun, crescut bine, politicos, extrem de educat, care n-a avut o viață ușoară”, “Marilena, o urmărim, suntem cu gândul la ea, nu ne-a spus și nouă că va pleca la Survivor”, “O fată extraordinară, cu un suflet minunat, foarte săritoare”, “Nu există să nu treci pe lângă ea și să nu te salute, să nu întrebe ce faci, cu zâmbetul pe buze”, “Mari, o fată muncitoare, cu o voință ieșită din comun, aici, la noi, este instructor de fitness, își câștiga banii singură”, sunt o parte din spusele vecinilor ce locuiesc pe stradă cu ea sau în apropiere.

Câtă vreme Războinica a fost în Republică Dominicană, vecinii îl întrebau pe tatăl ei, și pe fratele, despre ea. Aceștia ar locui împreună, într-o casă mai mare, aproape de periferia orașului sucevean. “Ne-am mai întâlnit cu Nelu, tatăl ei, l-am mai întrebat despre ea, dar nici el nu știa mai nimic. Ne-am făcut griji când am văzut că i s-a făcut rău la concurs, probabil de la căldură. Ea nu e învățată cu așa temperaturi ca la noi aici e mai mereu frig, iarnă e câteva luni pe an, e munte, sunt temperaturi sub 0 grade”, “Nelu, tatăl ei, când vorbește despre ea i se luminează privirea, e tare mândru, îl oprește lumea pe stradă, nu doar la noi, aici, între vecini, orașul e mic. Și el este cunoscut în oraș pentru că este unul dintre cei mai buni sudori”, ne-au mai spus vecinii Marilenei.

Conform acestora, Războinica locuiește într-o casă cu etaje, alături de tatăl ei, de fratele ei, soția fratelui, și nepoții, și, se pare, că ar mai locui și cu alți membri ai familiei.

 Marilena a părăsit Survivor joi seară, după ce a fost descalificată

Marilena a părăsit competiția Survivor, joi seară, în lacrimi, ea fiind descalificată.

“Vreau să fiu sinceră, exact cum am făcut-o și până acum. În fiecare zi, de două săptămâni, nu mă mai regăsesc. Nu mai pot să ies dintr-o stare în care am intrat foarte adânc și îmi vine să plâng încontinuu. Este foarte greu ce trăiesc eu în momentul de față aici și psihic am decăzut foarte mult. Ieșirea pe care am avut-o la consiliu, în loc să fiu bucuroasă, nu am putut să mă bucur de acel premiu să spun așa pentru că eu nu mai vreau să mai continui.

Nu mai pot să continui psihic și nu mă mai motivează absolut nimic și îmi pare enorm de rău pentru echipa mea pentru că în ultimul rând eu chiar i-am tras în jos. Am simțit în ultimele zile că sunt acea verigă negativă și mă simt extrem de vinovată. 

Legat de cei de acasă, le mulțumesc că m-au suținut, doar că i-am dezamăgit. Eu nu mai pot să continui, simt că nu mai pot efectiv.

Nu mă mai țin picioarele, îmi amorțesc. În fiecare zi mă trezesc plângând și pot confirma și colegii. Nu mai pot! Vreau să îmi cer scuze că i-am dezamăgit și le mulțumesc că m-au susținut, dar și aici și acasă voi face ceea ce simt. E foarte important să fii sincer cu tine în interior. Am trăit cele mai intense clipe aici. Nu am mai trăit așa ceva niciodată și m-a făcut să depășesc anumite limite.

Mă credeam o persoană mult mai tare, dar am descoperit că am un psihic foarte slab. Nu îmi este rușine să ridic mâna și să spun că nu mai pot. Nu îmi este rușine. Deși sunt o luptătoare și asta am vrut să dau dovadă tot timpul. În primele săptămâni am dat totul și cred că rezervele mele s-au terminat. Nu mai pot și nu mai vreau”, a spus Marilena, cu lacrimi în ochi și vocea tremurândă.

“Suntem nevoiți să te descalificăm, astfel încât aventura ta la Survivor România se oprește în această seară, acum și aici. Te rog să îți iei rămas bun de la colegi. Drumul tău la Survivor se oprește aici, Marilena”, i-a spus prezentatorul competitiei Survivor.

Foto: Ciao.ro / Facebook Marilena Personal Trainer

Articolul EXCLUSIV| Marilena a părăsit Survivor! Războinica se întoarce acasă, la familia ei apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao