Fericită că a scăpat de chinurile de la Survivor, Alexandra Stan a uitat de un pericol mai mare: coronavirusul! Abia întoarsă în România, artista a ieșit la plimbare fără mască de protecție!

Alexandra Stan a fost eliminată din echipa „Faimoșilor” de la Survivor, însă pare că emoțional dă semne că ar fi încă acolo. Venită de curând în România, Alexandra Stan pare că a uitat care au fost condițiile din care a plecat. Trăită până mai ieri într-un mediu în care „atacul” nemilosului coronavirus nu și-a făcut încă simțită prezența, Republica Dominicană, artista este acum nevoită să reînvețe alfabetul normelor de protecție împotriva temutului virus.

De unde ne-am dat seama de acest lucru?

Zilele trecute, artista a fost surprinsă în timp ce ieșise la plimbare împreună cu prietenele ei. Fotografiile surprinse de paparazzi CIAO.RO „ne-o pârăsc” pe Alexandra care, după cum limpede se vede, nu este foarte stresată de pericol. Nici ea și nici prietenele ei nu se tem de coronavirus, motiv pentru care s-au plimbat lejer fără să-și ia vreo normă de protecție.

Fără mască, fără distanțare socială, fetele s-au plimbat agale pe aleile unui parc bucureștean, din când în când s-au mai oprit pentru a-și mai aduce aminte de câte una, de câte alta, și au râs cu gura până la urechi. Dacă ar fi să ne legăm brut de situație, am putea spune fără doar și poate că aceasta pare să fie ultima plimbare a prietenei Alexandrei, vloggerița LIKE Creața, în postura de graviduță. Câteva ore mai târziu, după imortalizarea acestor imagini, vedeta de pe Instagram a născut.

Revenind la Alexandra Stan, parcă s-ar cădea să fie puțin mai responsabilă atunci când vine vorba despre normele de protecție împotriva noului coronavirus. Atacul acestuia este de multe ori nemilos și ne-ar părea rău să fie pusă în această situație.

Cât despre participarea la „Survivor”, Alexandra Stan nu se laudă că ar fi cea mai tare experiență din viața ei. „Pe mine factorul psihic m-a doborât. Mi-a fost greu să intru pe anumite trasee, pentru că a trebuit să-mi înving anumite frici. Am avut multe frici şi multe slăbiciuni la început. După aceea, am început să mă simt rău fizic, a trebuit să fac analize. Eram destul de slăbită, am probleme cu rinichii, aşa m-am născut, am avut parte de îngrijiri medicale bune aici. Medicii mi-au dat tratament şi sunt ok acum.

Când eşti acolo, lipsit de hrană, trecut prin toate stările, lipsit de familie, până la urmă clachezi. E foarte greu să mergi mai departe. Eu am spus de la început că stau cât mă duce corpul. Mă simţeam slăbită, aveam ameţeli, aveam şi probleme cu stomacul. Medicii au decis că nu am cum să mai continui. Survivor nu e numai pentru a câştiga premiul cel mare, e pentru a-ţi depăşi limitele. De aici încolo, eu nu voi mai face compromisuri, sunt eu, oamenii o să mă vadă aşa cum sunt, dacă le place bine, dacă nu le place treaba lor!”.

Articolul Fericită că a scăpat de chinurile de la Survivor, Alexandra Stan a uitat de un pericol mai mare: coronavirusul! Abia întoarsă în România, artista a ieșit la plimbare fără mască de protecție! apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao