Florin Zamfirescu, detalii uluitoare despre fosta soție. Ce a făcut Cătălina Mustață după divorțul de celebrul actor

Florin Zamfirescu, detalii uluitoare despre fosta soție. Ce a făcut Cătălina Mustață după divorțul de celebrul actor

Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață au fost căsătoriți, însă din cauza neînțelegerilor în urmă cu mai bine de 10 ani au hotărât să se despartă. Deși au trecut mulți ani de la divorț, cei doi nu au reușit nici până în prezent să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește relația dintre ei. Mai mult, actrița a luat o decizie radicală imediat după separare.

Florin Zamfirescu povestește faptul că după separare, a fost nevoit să îi cedeze fostei sale soții jumătate din terenul pe care împreună construiseră o casă. De atunci, cei doi sunt vecini, însă nu mai comunică deloc.

Ce a făcut Cătălina Mustață după divorțul de celebrul actor

”Eu am rămas prieten cu toate nevestele. Cu ultima, care este Cătălina Mustață, cu care stau gard-în-gard, că am avut o grădină mare, de 2.500 mp.

Am făcut împreună o casă acolo și ne-am tras un gard și s-a împărțit în jumătate. În jumătatea cealaltă mi-am făcut și eu o casă. Acolo îmi convenea, erau foarte mulți veniți la M… după mine. E un mic cartier al artiștilor, acolo.

Dar eu am fost primul, le-am și zis: o să vedeți că se va numi strada ‘Florin Zamfirescu’. Ea a tras un gard mare, de doi metri, între noi, să nu ne vedem. E adevărat, eu nu o văd! Ultima dată am văzut-o acum un an și jumătate! Nu știu când intră…”, a spus Florin Zamfirescu în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Actorul a suferit enorm după divorț

Totodată, Florin Zamfirescu a recunoscut că a suferit enorm după divorțul de Cătălina Mustață, despre care spune că este singura fostă parteneră cu care nu este în relații bune.

”Am suferit… Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur. Ei i s-a năzărit… nu vreau să intru în amănunte penibile… dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră. Deși, dacă suntem cintiți, după ce n-am mai fost împreună, ea a dispărut de tot! Până atunci, nu era revistă în care să nu fie, apăream împreună, eram un cuplu admirat și iubit…

Ea îmi spunea: ‘nu mă ajuți destul, nu joc la teatru destul’… I-am reproșat o dată: ‘să știi, că dacă lucrezi cu un regizor și îmi spui mie acasă cât de nesuferit îți este regizorul ăla, tu poți să-i spui lui că îl iubești, că îl admiri, el simte și nu te va mai distribui niciodată. Iar dacă faci așa cu toți cu care lucrezi, o să rămâi singură’. Ea este un om ranchiunos, un om care vrea să devină… Și i-am spus: să știi că e diferență între ‘să devii’ și ‘să parvii’. Trebuie să muncești, să rabzi, să suporți…”, a mai povestit Florin Zamfirescu.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Florin Zamfirescu, detalii uluitoare despre fosta soție. Ce a făcut Cătălina Mustață după divorțul de celebrul actor apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao