Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, a ajuns la spital. Colegii său sunt îngrijorați

Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, a ajuns la spital. Colegii său sunt îngrijorați

Unul dintre fondatorii trupei Cargo, Adi Bărar este internat în spital. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a formației. Colegii săi nu au publicat și motivul internării sau boala de care suferă Adi, iar membrii trupei rock fac apel la decență și respect pentru familia greu încercată în aceste momente.

”Azi, ziua de joi, il găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Azi, ziua de joi, il gaseste pe Adi Barar la spital! Suntem ingrijorati pentru situatia in care se afla! Starea lui de…

Posted by CARGO on Thursday, February 25, 2021

Cine este Adi Bărar

Adi Bărar a pus bazele uneia dintre cele mai importante trupe de rock din România, Cargo, în anul 1985. Pe lângă creațiile Cargo, Adi Bărar are o activitate vastă compozițională compunând atât pentru diferiți artiști, cât și muzică de film, generice și scurt metraje.

„Niciodata nu mi-am dorit să fiu instrumentist virtuos, în schimb îmi doream să pot fi recunoscut ca având un stil și o amprentă muzicală proprie, lucru ce mai târziu a fost benefic și în compozițiile mele”, declara Adi Bărar.

Articolul Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, a ajuns la spital. Colegii său sunt îngrijorați apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao