Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, trece prin momente cumplite! Nicoleta Voicu este terorizată de un necunoscut: ”Există un dosar la poliție…”

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, trece prin momente cumplite! Nicoleta Voicu este terorizată de un necunoscut: ”Există un dosar la poliție…”

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a făcut mărturisiri cutremurătoare. Nicoleta Voicu a povestit în cadrul unui interviu faptul că de doi ani de zile trăiește o adevărată dramă din cauza unui necunoscut.

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că este terorizată de un individ pe care nu îl cunoaște. Mai mult decât atât, aceasta se află într-o situație disperată din cauza autorităților pentru că, deși a depus numeroase plângeri, până în acest moment, poliția nu a rezolvat cazul.

”Dragilor, până acum am avut eleganța de a nu vorbi despre tot ce trăiesc traumatizant de mai bine de 2 ani. Mesaje de pe conturi false, strategii de a pune eu anumite persoane în legătură cu oameni din televiziuni, de a facilita anumite servicii contra cost. Apeluri de pe numere private și cunoscute. Zeci, puțin spus. Din aprilie 2019 până în prezent, cel mai recent fiind în 20 martie 2021, sunt sunată încontinuu de pe același număr.

Mulți au spus că inventez subiecte, dar sper ca situația colegei mele Mirela Vaida să fie un semnal de alarmă mare cât pietroiul cu care ar fi putut fi omorâtă și rețelele sociale să nu mai permită conturi false din spatele cărora pot acționa tot felul de oameni. Există un dosar la poliție, nu dau detalii, dar se fac cercetări. Sincer, nu știu ce dezaxat mintal se poate ascunde în spatele acelui număr, dacă nebunia și obsesia lui nu au limită”, a scris Nicoleta Voicu pe Facebook.

Pe cine bănuiește artista că ar fi în spatele acestor hărțuiri

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, artista a declarat că este teorizată de apelurile cu numere necunoscute în fiecare seară. Mai mult, aceasta îl bănuiește pe Gheorghe Turda de faptul că ar încerca să îi facă rău.

”Sunt în drum spre Poliția Sectorului 4 pentru că s-au reluat acele apeluri de la 2 noaptea, de la 12 noaptea, imediat după emisiunea de la Antena Stars. Nu sunt coincidențe pentru că eu am salvat toate numerele care mă sunau, numere ascunse, numere private și nu știu ce se ascunde în spatele acestor apeluri, mai ales că orele nu sunt deloc potrivite. Sunt blocate numerele respective, dar eu cred că sunt aceleași persoane. Asta mă și pune pe gânduri și mă îngrijorează. Nu mai e de lăsat!”, a spus Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, trece prin momente cumplite! Nicoleta Voicu este terorizată de un necunoscut: ”Există un dosar la poliție…” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao