Horoscop vineri, 26 martie. Lacrimi sau fericire?

Horoscop vineri, 26 martie. Lacrimi sau fericire?

Încă o săptămână a ajuns la final, însă astrele nu devin mai prietenoase, așa cum ne obișnuiseră în ultima vreme. Ne așteaptă zile pline de încercări, de stări contradictorii, de lacrimi, dar și de zâmbete. Iată ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri, 26 martie 2021.

BERBEC
Nu este o zi potrivită pentru mari schimbări, indiferent că privesc viața personală sau profesională. Cel mai bine este să vă consultați și cu membrii familiei.

TAUR
O să aveți destui bani pentru a planifica o excursie sau o altă călătorie, însă nu vă aruncați la prețuri ridicate. Dacă o călătorie nu se regăsește în planurile voastre, este posibil să cumpărați un lucru pe care vi-l doriți de mai multă vreme.

GEMENI
Cu tact și diplomație reușiți să rezolvați un conflict înainte să se agraveze. Veți fi priviți ca un erou de cei implicați în acest lucru.

RAC
Aveți grijă dimineață, pentru că puteți să vă treziți în mijlocul unui conflict care nu vă privește. Lucrurile iau o întorsătură radicală abia după câteva ore.

LEU
Găsiți o sursă de inspirație ce vă va ajută foarte mult în următoarea perioadă. Reușiți să terminați ceva ce ați început acum multă vreme.

FECIOARĂ
Ziua este bună din punct de vedere profesional. Poate fi vorba despre o promovare sau un proiect dificil de pe urma căruia o să primiți și ceva bani în plus.

BALANŢĂ
Sunteți dornici să învățați lucruri noi și faceți față cu brio unor discuții pe care le-ați cam evitat în ultima vreme. Reușiți să lăsați o impresie bună.

Citește și: Horoscop 2021. El este bărbatul care nu te va înșela niciodată! Soțul perfect, tatăl ideal!

SCORPION
E o perioadă perfectă pentru interacțiunile cu prietenii și rudele, pentru întărirea relațiilor de afaceri, în cadrul căsniciei sau pur și simplu pentru relația amoroasă.

SĂGETĂTOR
Visați cu ochii deschiși și cineva trebuie să vă readucă la realitate. Rămâne de văzut cine va trage paiul cel scurt, pentru că sunteți foarte încăpățânați și deloc ușor de convins.

 

CAPRICORN
Sunteți pregătiti atât sufletește, cât și psihic pentru ceea ce urmează. Se anunţă o şedinţă destul de importantă și multe se vor rezolva în urma acesteia.

VĂRSĂTOR
Odată cu noile responsabilități, apar și satisfacții de ordin material, adică bani sau servicii care vă mulțumesc foarte mult, fiind vorba despre ceva mai mult decât ați fi așteptat.

PEŞTI
Nu vă încumetați să renunțați la ceva important pentru voi, însă nici nu vreți să vă lăsați prietenul într-o situație nefavorabilă. După câteva ore de cugetare veți lua decizia corectă.

Sursa foto: Pexels.com

 

Articolul Horoscop vineri, 26 martie. Lacrimi sau fericire? apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao