Horoscop weekend 20-21 februarie. Zile pline de emoții!

Horoscop weekend 20-21 februarie. Zile pline de emoții!

Weekend-ul e aici și parcă și astrele s-au mai relaxat și au chef de joacă. Iată ce ne-au rezervat stelele pentru zilele de 20 și 21 februarie 2021.

BERBEC
Veștile primite nici că puteau să fie mai bune. Aveți încredere în ceea ce urmează să se întâmple și sunteți dispuși să pariati totul pe o singură carte.

TAUR
Va veți implică în activități deosebite care va vor ajută să va îmbunătățiți starea psihică, dar și cea fizică. Datorită acestei schimbări, veți avea energie pe care o veți investi în relația cu partenerul.

GEMENI
Acest weekend va fi unul deosebit din punct de vedere sentimental. Veți petrece mult timp alături de partenerul de viață și o să mergeți într-un loc special.

RAC
Sunteți tentați să va faceți ordine în viață socială în aceste zile. Reluați legăturile cu anumite persoane, dar îi scoateți încet, dar sigur, din viață voastră pe acei oameni care v-au arătat că nu va sunt prieteni adevărați.

horoscop 17 mai 2019

LEU
Două zile de treaba. Nici să nu va gândiți să va faceți planuri de plecare pentru că nu o să aveți timp. Treburile casnice sunt prioritatea voastră, iar familia se bazează pe voi.

FECIOARA
Dispuneți de o suma de bani pe care sunteți dornici să o cheltuiți. Fie va achiziționați un produs pe care îl căutați de multă vreme, fie va schimbați garderoba, weekend-ul va găsește la cumpărături.

Citește și: Horoscop dragoste 2021. Zodiile care își găsesc parteneri în februarie, luna iubirii

BALANȚA
Zilele acestea veți stă mai mult cu familia sau cu prietenii foarte apropiați. Asta se întâmplă datorită unui eveniment foarte important pentru voi. Sâmbătă seară veți avea parte de o surpriză.

SCORPION
Aveți un program fix în aceste zile, dar la finalul lor va veți bucură de succes. Ați ținut în secret o activitate de pe urmă căreia culegeți roadele acum.

SĂGETĂTOR
Aveți mult de muncă și nu prea aveți timp să terminați totul. O să primiți vizită unor persoane dragi și încercați că totul să iasă că la carte și să aveți parte de o întâlnire de neuitat.

horoscop 7 mai 2019

CAPRICORN
Multă liniște, odihnă și relaxare. Cam de asta aveți parte în aceste zile și simțiți că în sfârșit puteți respiră. Aveți grijă pentru că  liniștea ar putea să va fie tulburată de un telefon de la un coleg de serviciu.

VĂRSĂTOR
Încercați să va păstrați calmul weekend-ul acesta. O să fiți puși în față unor situații puțîn cam delicate și dacă nu dați dovadă de diplomație o să aveți probleme destul de mari.

PEȘTI
Va simțiți foarte bine. Tocmai ce s-a întâmplat ceva ce va face să credeți că nimic nu va poate ține în loc.  Este timpul să aveți încredere în propriile forțe.

Articolul Horoscop weekend 20-21 februarie. Zile pline de emoții! apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao