Horoscop weekend 3-4 aprilie. Zile pline de provocări!

Horoscop weekend 3-4 aprilie. Zile pline de provocări!

Deși weekend-ul a venit, astrele nu par deloc mai prietenoase și urmează câteva zile pline de provocări, schimbări pe toate planurile, multă alergătură. Iată ce ne-au pregătit astrele pentru week-end-ul 3 – 4 aprilie 2021. 

BERBEC
Proiectele de viitor nu sunt încântătoare, iar în aceste zile va gândiți serios să o luați pe alt drum. Este o schimbare importantă  și trebuie cântărită foarte bine. Luați în calcul toate variantele și abia apoi mergeți mai departe.

TAUR
Weekend-ul acesta înseamnă relaxare pentru voi și îl așteptați de foarte multă vreme. Profitați la maximum și faceți tot ceea ce va trece prin cap, chiar dacă cei din jur va spun că aveți tendința de a exagera.

GEMENI
Nu sunteți o persoană care se sperie ușor în față unora care își depășesc atribuțiile, însă de această dată parcă nu puteți spune tot ceea ce credeți, dar nu neapărat de frică, ci nu vreți să intrați în discuții neplăcute. În stilul specific, veți depăși situația fără a lasă urme adânci și toată lumea va fi mulțumită.

RAC
Beneficiați de câteva ore libere și dormti că să va încărcați bateriile. Sperați că va dura mai mult, însă din pricina unei probleme legate de viață profesională sunteți nevoiți să va puneți pe treaba și să gășiți soluții rapide și bune.

LEU
Uneori simțiți nevoia să renunțați la viață voastră și să o luați de la capăt, însă realitatea spune altceva. Weekend-ul acesta se va întâmplă ceva ce va face extrem de fericiți și nici măcar nu va mai trece prin cap că ați vrea altceva

FECIOARA
Interacționați foarte mult cu oamenii apropiați, în special cu părinții sau copiii. Ajungeți la un numitor comun în privința unor chestiuni care au legătură cu viitorul familiei.

BALANȚA
Un weekend special din punct de vedere al dragostei, însă puțîn tensionat din cauza unei rude a partenerului de viață care intervine în probleme care nu o privesc. Chiar și așa, veți trece cu vederea toate aceste probleme.

Citește și: Horoscop 2021. Cele mai rele femei din zodiac. Ferește-te de ele!

SCORPION
Deși este weekend va așteaptă câteva zile de muncă. Veți trece însă cu bine peste tot și va vor rămâne câteva ore libere pentru viață personală. Duminică seară veți lua parte la o întâlnire importantă pentru familia ta.

SĂGETĂTOR
Visați deja la un weekend liniștit, lipsit de griji și în care să faceți doar ce vreți, însă planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg și veți fi nevoiți să faceți cu totul altceva. Și dacă va așteptați să aveți parte de momente nepotrivite, va înșelați. Chiar o să va simțiți bine.

CAPRICORN
Aruncați o privire asupra unor planuri mai vechi pe care le-ați scris pe o hârtie. Deși au trecut luni, chiar ani de atunci, ideile vi se par și mai interesante acum. Mai mult, dispuneți și de niște bani care v-ar ajută să puneți ideile în practică.

VĂRSĂTOR
Plănuiți de pe acum o mică vacanță ce urmează să fie în câteva săptămâni. Dați o mulțime de telefoane, iar relația de cuplu se va îmbunătăți.

PEȘTI
Sunt șanse să primiți mâna liberă pentru a demara un proiect foarte ambițios. Intenționați să impresionați și să demonstati că puteți mai mult decât cred ceilalți.

Sursa foto: Pexels.com

Articolul Horoscop weekend 3-4 aprilie. Zile pline de provocări! apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao