Imaginea cu Madonna care a stârnit controverse! Artista s-a fotografiat aproape goală

Imaginea cu Madonna care a stârnit controverse! Artista s-a fotografiat aproape goală

Madonna are vârsta de 62 de ani și nu se sfiește nicio secundă să își arate corpul! Celebra cântăreață s-a fotografiat recent foarte HOT, iar imaginile de pe social media au extrem de multe aprecieri, dar și comentarii din partea urmăritorilor ei.

Blondina Madonna a preferat, din nou, să își arate ”dotările” pe rețelele de socializare. Celebra cântăreață, care este una dintre cele mai bine plătite la nivel mondial, a încărcat pe rețelele de socializare o serie de fotografii în care apare foarte sexy, cu sânii la vedere, ba chiar aproape dezbrăcată. Imaginile au strâns sute de mii de aprecieri din partea internauților și comentarii ”siropoase”. Iată dovada!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madonna a fost infectată cu Covid-19

Vestea că Madonna s-a infectat cu noul coronavirus a venit ca un şoc pentru showbiz-ul internațional! Artista a le-a povestit fanilor săi pe reţelele de socializare cum se simte în prezent. Dacă în urmă cu puțin timp Madonna declara fără nicio urmă de îngrijorare faptul că nu se teme de coronavirus, se pare că artista nu a scăpat de acesta.

“Mi-am făcut testul zilele trecute și am descoperit că am anticorpii. Așa că mâine o să scot mașina și merg la plimbare prin oraș. O să las fereastra jos și o să respir aerul plin de COVID-19”, spunea artista în urmă cu ceva timp.

„În prezent, nu sunt bolnavă. Când rezultatul testului pentru anticorpi la Covid-19 este pozitiv, înseamnă că ai avut virusul. Ceea ce s-a întâmplat, pentru că am fost bolnavă în Paris, la finalul turneului meu, acum mai bine de şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi artişti din show-ul meu. La acel moment, toţi am crezut că este o gripă foarte gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că suntem toţi sănătoşi şi bine acum”, a scris Madonna pe contul său de Instagram.

Sursă foto: capturi video Youtube

Articolul Imaginea cu Madonna care a stârnit controverse! Artista s-a fotografiat aproape goală apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao