Ioana Năstase, adevărul despre relația cu fostul tenismen: ”Ne vedem pentru diverse treburi casnice”

Ioana Năstase, adevărul despre relația cu fostul tenismen: ”Ne vedem pentru diverse treburi casnice”

Ilie Năstase și soția lui, Ioana, au fost protagoniștii unui scandal de proporții în urmă cu aproximativ o lună. Fostul tenismen a avut o reacție violentă, iar în acel moment partenera sa a fost nevoită să sune la 112 pentru a scăpa din mâinile fostului tenismen.

Căsnicia Ioanei Năstase este pusă sub semnul întrebării. Deși celebrul tenismen a încercat să își împace soția așa cum știe cel mai bine, iată că frumoasa brunetă nu s-a lăsat convinsă atât de ușor.

Se pare că, cei doi nu s-au împăcat deocamdată, însă păstrează legătura și se întâlnesc ca doi prieteni buni.

”Acum pot să spun că am mai mult timp pentru familia mea. Stau cu nepotica mea pe care o ador, mă ocup să renovez casa de la Hârşova a mamei mele, iar de curând, m-am întors de la mormântul tatălui meu de la Piatra Neamţ. Relaţia cu Ilie e la fel. El stă la Stejarii, eu în apartamentul meu. Ne vedem pentru diverse treburi casnice, mai bem cafeaua împreună. De Dragobete nu facem nimic. Cel puţin, aşa ştiu eu”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!

Ioana Năstase, despre gelozia lui Ilie Năstase

Bruneta a dezvăluit cum a încercat soțul său să o împace. Se pare că, Ilie Năstase i-a cumpărat un cadou destul de scump pentru a-l ierta, însă Ioana a explicat faptul că nu își dorește lucruri materiale, ci mai degrabă ar vrea să poată să îl scape pe Ilie de gelozie.

Astfel, probabil, până în momentul în care Ioana reușește să facă acest lucru vor rămâne despărțiți.

”În postura de amantă eu nu prea stau. Fără regrete. Ilie mi-a oferit un cadou, o mașină de 250.000 de euro. O mare bucurie a fost. Nu cred ca e suficient să dovedești iubirea cuiva oferind cadouri. Simt că mă iubește în momentele în care vine să mă împace. Dacă aș avea o baghetă magică, aș vrea să pot schimba gelozia lui Ilie. Eu consider că sunt ok, știu ce trebuie să fac. Având experiență cu o căsnicie de 20 de ani, știu cum să procedez”, a declarat Ioana Năstase la ‘Teo Show’.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Ioana Năstase, adevărul despre relația cu fostul tenismen: ”Ne vedem pentru diverse treburi casnice” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao