Ion Luciu, dezvăluiri despre relația cu fiicele sale: ”Fetele mă ajută și ele, dar, na, fiecare e pe drumul ei…”

Ion Luciu, dezvăluiri despre relația cu fiicele sale: ”Fetele mă ajută și ele, dar, na, fiecare e pe drumul ei…”

Ion Luciu, tatăl Nicoletei și al Iulianei Luciu a făcut dezvăluiri despre relația cu fiicele sale. Deși copilăria celor două vedete a fost greu încercată din cauza viciului de care părintele lor era dependent, cele două nu l-au abandonat și în continuare au grijă de acesta.

Iuliana și Nicoleta Luciu nu au avut o copilărie fericită din cauza faptului că tatăl lor era alcoolic. Cele două, împreună cu mama lor au trecut prin clipe grele, însă acest lucru nu le-a făcut pe cele două actrițe să se îndepărteze de acesta.

Mai mult decât atât, Nicoleta Luciu a încercat de mai multe ori să își ducă tată la medici pentru a-l ajuta să scape de acest viciu. În prezent, Ion Luciu nu mai consumă alcool din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

„Sunt bine, am probleme cu mijlocul, mai exact am hernia de disc, mă doare tare! Este caz de operație, dar nu mă operez, îmi este frică. Mișcare fac, da, merg pe jos și mă ajută mult asta. M-am lăsat și de alcool, din cauza problemelor de sănătate, am avut o perioadă în care am consumat, recunosc, dar acum nu mai beau din cauza bolilor”, a declarat Ion Luciu pentru impact.ro.

Iuliana și Nicoleta Luciu îl vizitează pe tatăl lor

Totodată, bărbatul este recunoscător fetelor sale pentru că merg să îl viziteze, iar ori de câte ori are nevoie acestea îl ajută.

Fetele mă ajută și ele, dar, na, fiecare e pe drumul ei, Iuliana e cu serviciul, Nicoleta, cu nepoții. Ultima dată mi-am văzut nepoții acum trei sau patru ani și m-am bucurat enorm. Pe fete le-am văzut acum vreo lună, au venit amândouă la mine, cu de toate, mi-au cumpărat chiar prea multe‘, a mai spus Ion Luciu.

”Soția m-a părăsit din cauza băuturii”

Ion Luciu recunoaște faptul că a fost dependent de alcool, ba mai mult este conștient de faptul că și-a pierdut soția din cauza viciului. În același timp, acesta a mărturisit că o așteaptă pe mama fetelor sale înapoi, însă femeia s-ar întaorce numai dacă i-ar permite fiica cea mare.

Soția mea a plecat de acasă pentru că i-a zis Nicoleta. O iubesc, aș primi-o și astăzi înapoi, mai ales după 35 de ani de căsnicie, regret mult niște chestii… N-am încercat să-mi refac viața, am luat-o când avea 15 ani, din dragoste. Soția mea m-a părăsit din cauza băuturii. Regret că nu mai sunt în familie, cu copiii. Dacă fiica mea i-ar da dezlegare, soția mea s-ar întoarce la mine‘, a povestit tatăl Iulianei și Nicoletei Luciu.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Ion Luciu, dezvăluiri despre relația cu fiicele sale: ”Fetele mă ajută și ele, dar, na, fiecare e pe drumul ei…” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao