Iubitul Elenei Udrea a rămas fără permis. Doi kilometri ”în plus” l-au făcut pieton pe Adrian Alexandrov

Iubitul Elenei Udrea a rămas fără permis. Doi kilometri ”în plus” l-au făcut pieton pe Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov va rămâne pieton pentru următoarele 90 de zile. Iubitul Elenei Udrea a pierdut unutimul proces cu Poliția Rutieră, iar decizia este una definitivă. Se pare că bărbatul, a fost surprins cu 152 km/h în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu.

În luna februarie a anului trecut Adrian Alexandrov a fost oprit în trafic și amendat de polițiști cu 1.305 lei, după ce a depășit cu mai mult de 50 de km/h viteza admisă în porțiunea de drum unde a fost surprins de radar. Astfel, politiștii i-au întocmit un proces verbal și i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 3 luni.

Adrian Alexandrov a considerat această măsură nedreaptă, iar din acest motiv a dat în judecată poliția cerând anularea procesului verbal pe motiv că cei 2 km/h în plus care au dus la pierderea permisului se află în marja de eroare a aparatului radar. Poliția a pus la dispoziția judecătorilor toate dovezile care arată faptul că decizia lor a fost întemeiată, iar aceștia  le-au dat dreptate.

”Putea cauza un accident”

Iubitul Elenei Udrea a pierdut procesul în septembrie 2020, însă a făcut apel. În urmă cu câteva zile, pe 30 martie 2021, magistrații de la Tribunalul Giurgiu au confirmat decizia primei instanțe și l-au lăsat pe bărbat fără permis, dar mai mult decât atât, acum decizia este una definitivă.

”În analiza proporționalității sancțiunii aplicate, instanța apreciază că, în raport de gradul ridicat de pericol social al faptei pentru desfășurarea în siguranță a circulației pe drumurile publice, de urmările ce s-ar fi putut produce prin săvârșirea faptei contravenționale, respectiv cauzarea unui accident rutier, ce s-ar fi putut solda cu punerea în pericol/vătămarea integrității corporale, sănătății sau chiar a vieții celorlalți participanți la trafic și a petentului însuși.

(…) Instanța apreciază că numai astfel poate fi asigurată finalitatea preventiv-educativă a sancțiunilor contravenționale aplicate petentului. Viteza avută de către petent este una excesivă prin raportare la limita de 100 km/h pentru segmentul de drum pe care circula”se arată în motivarea deciziei.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Iubitul Elenei Udrea a rămas fără permis. Doi kilometri ”în plus” l-au făcut pieton pe Adrian Alexandrov apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao