Iuliana Luciu a făcut primele declarații despre viața sa sentimentală. Are frumoasa vedetă sau nu o relație?

Iuliana Luciu a făcut primele declarații despre viața sa sentimentală. Are frumoasa vedetă sau nu o relație?

Iuliana Luciu a făcut lumina în cel mai dezbătut subiect despre viața sa sentimentală. Actrița a vorbit despre bărbații cu care a fost cuplată de-a lungul timpului și a explicat dacă are sau nu o relație.

Iuliana Luciu a încercat întotdeauna să își țină viața intimă departe de ochii curioșilor. Vedeta a explicat faptul că este o femeie singură, dar și dacă ar fi avut o relație ar fi ținut-o doar pentru ea.

„Care relație? Nu am nicio relație în momentul de față. Cu oricine ies la o cafea, de sex masculin, în secunda doi zice lumea că am o relație. Eu trec așa de la o relație la alta în funcție de câte cafele beau pe zi. Și de asta prefer să ies mai mult cu fetele să nu le mai dau apă la moară”, a declarat Iuliana Luciu într-un interviu, potrivit spynews.ro.

„Dacă aș avea o relație nu m-aș afișa cu respectivul în tandrețuri, vai dragoste mare, să ne vadă toată lumea, nu, eu păstrez doar pentru mine”, a completat aceasta.

Ce spune Iuliana Luciu despre presupusa relație cu Cristi Mitrea

Potrivit spuselor Iulianei Luciu, între ei doi ar fi, de fapt, o simplă relație de prietenie și nimic mai mult: ”Nu este prima oară când ieșim împreună, am ieșit de multe ori să mâncăm. Era singurul care putea să mă încălzească. Avem mulți prieteni în comun. Nu este nimic extraordinar. Era 1 decembrie. Asta cu pupatul, ne-am pupat pe obraz, chiar dacă este pandemie. Am încredere în prietenii mei. Eu aveam gluga pe cap și ne-am pupat pe obraz. Și în local era frig. Eu sunt foarte discretă și dacă aș avea un iubit nu m-aș săruta cu el în public”, a declarat Iuliana pentru Antena Stars.

Iuliana a mai explicat și faptul că ei doi se cunosc de foarte mulți ani, iar între ei nu ar putea exista mai mult decât o prietenie pentru că nu ar vrea să strice ceea ce au reușit să construiască până acum. Sora Nicoletei Luciu a recunoscut faptul că au ieșit împreună de mai multe ori, ba chiar au și postat fotografii împreună pe rețelele de socializare.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Iuliana Luciu a făcut primele declarații despre viața sa sentimentală. Are frumoasa vedetă sau nu o relație? apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao