Le place să trăiască periculos! Fără măști de protecție, Dan Chișu și Alina Civulescu s-au aventurat într-o plimbare romantică prin centrul Capitalei

Le place să trăiască periculos! Fără măști de protecție, Dan Chișu și Alina Civulescu s-au aventurat într-o plimbare romantică prin centrul Capitalei

Dragostea plutește în aer… dar la fel și noul coronavirus. Însă, pentru Alina Chivulescu și Dan Chișu acest lucru pare să nu mai reprezinte o problemă. CIAO.RO i-a surprins din nou pe cei doi îndrăgostiți într-o plimbare romantică, fără mască de protecție.

Deși noul coronavirus face ravagii la noi în țară, Alina Chivulescu și Dan Chișu nu par atât de speriați de COVID-19. Îndrăgostiții au fost surprinși în timpul unei plimbări la ceas de seară, și chiar extrem de relaxați.

Cei doi erau îmbrăcați sport, ceea ce înseamnă că cel mai probabil au ieșit să facă mișcare, iar după aia au profitat de vremea frumoasă și au mai făcut câțiva pași într-o promenadă pe străzile Bucureștiului. Se poate observa în imagini faptul că frumoasa actriță este extrem de fericită la brațul partenerului său. Pe tot parcursul serii aceasta a fost numai un zâmbet, semn că timpul petrecut împreună le face bine celor doi.

Este cunoscut faptul că, dragostea lor a învins multe obstacole mai ales în perioada în care Dan Chișu s-a confruntat cu o boală nemiloasă, cancerul de piele. Din fericire, îndrăgitul regizor a trecut peste problemele de sănătate. În plus, imaginile vorbesc de la sine și asta pentru că, bărbatul este într-o formă fizică de invidiat și nu pare că ar fi avut probleme vreodată.

Cum a început povestea de dragoste a celor doi

Când de fapt cei doi se cunosc de mai bine de 20 de ani, atunci Dan Chișu era un bărbat de 40 de ani, iar Alina Chivulescu o domniță de numai 20 de ani. Anii au trecut, viața fiecăruia s-a scurs natural, fiecare cu povestea lui, iar în 2014 s-a reaprins flacăra dragoste. În 2018 cei doi au devenit soț și soție. Despre Dan Chișu știm că a fost un adevărat crai în tinerețe, iar relația de amor pe care a trăit-o cu Mihaela Rădulescu i-a rămas lipită în CV-ul amoros ca marca de scrisoare.

 

 

Articolul Le place să trăiască periculos! Fără măști de protecție, Dan Chișu și Alina Civulescu s-au aventurat într-o plimbare romantică prin centrul Capitalei apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao