Mariah Carey a fost dată în judecată și de fratele ei. Care este motivul

Mariah Carey a fost dată în judecată și de fratele ei. Care este motivul

Mariah Carey a fost dată în judecată de data aceasta și de fratele ei, Morgan, după ce sora sa, Alison, a cerut cel puțin 1.25 milioane de dolari pentru „provocarea unui imens disconfort emoţional cauzat de umilinţa publică lipsită de suflet, răutăcioasă, răzbunătoare, josnică şi complet inutilă a surorii mai mari deja afectate a pârâtei”.

Celebra cântăreață Mariah Carey a fost dată din nou în judecată, de data aceasta de către fratele ei, Morgan. Alison a fost prima care a luat această decizie, cerând 1.25 milioane de dolari. Sora artistei ar fi suferit o suferință emoțională intenționată și chiar ar fi aruncat o ceașcă de ceai fierbinte pe ea. Morgan a descris că sora i-a cauzat ”durere mentală extremă, revoltă, anxietate severă cu privire la viitorul său și la abilitatea de a se întreține pe sine și pe familia sa, i-a distrus reputația și capacitatea de câștig, i-a cauzat perturbarea vieții sale personale și pierderea plăcerilor obișnuite din viața de zi cu zi”.

Conform Verdict.ro, Morgan, fratele lui Mariah Carey, susține că nu ar fi fost prezentat în cartea surorii sale corect, artista scriind despre el că ar fi fost un ”om tulburat de probleme”. Fratele său nu cere bani, însă a dat în judecată în același proces și pe co-autoarea Michaela Angela Davis, Macmillian Publishing Group și Andy Cohen Books.

Mariah Carey nu vrea să mai audă de frații săi

În anul 2015, Alison a fost nevoită să treacă prin două operații dificile, una la creier și alta la coloana vertebrală. Aceasta a apelat la sora sa prin intermediul presei, însă de această dată artistei nu i-a mai păsat.

„Mariah, te iubesc şi am nevoie disperată de tine! Te rog, nu mă abandona!”, a strigat Alison într-un clip postat pe Internet, fiind susținută de fratele ei, Morgan.

Pentru că nu au primit ajutorul pe care îl așteptau, cei doi au ieșit din nou la atac cu acuzații grave: ”Alison este pe moarte. A ajuns piele şi os după ce s-a infectat cu virusul HIV. Mariah e interesată doar de frumuseţea ei, crede că e nemaipomenită, dar e o vrăjitoare rea”, a declarat fratele artistei, în urmă cu câțiva ani.

Sursă foto: captură video Youtube

Articolul Mariah Carey a fost dată în judecată și de fratele ei. Care este motivul apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao