Marius Elisei are o nouă relație! Oana Roman a făcut primele declarații:  ”În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem…”

Marius Elisei are o nouă relație! Oana Roman a făcut primele declarații: ”În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem…”

Marius Elisei și-ar fi făcut o nouă relație. Anunțul surprinzător a fost făcut chiar de Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV. Fosta sa soție susține faptul că în ultima perioadă o evită, iar în ultima discuție pe care cei doi ar fi avut-o Marius ar fi refuzat să meargă în vacanță alături de ele.

Oana Roman a explicat faptul că, fostul ei soț s-a schimbat în ultimele săptămâni. Fiica lor și-ar fi dorit să meargă într-o vacanță cu ambii părinți, însă Marius Elisei ar fi refuzat invitația.

„A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă.

Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.” A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are”, a povestit fosta soție a lui Marius Elisei.

„În ultima vreme nu prea vrea să ne vedem”

În continuare, vedeta a susținut că Marius Elisei a început să evite să stea în preajma lor. Cei doi ar fi avut o discuție, iar în momentul în care Oana Roman i-a explicat faptul că întâlnirile în trei sunt beneficie pentru fiica lor, a refuzat la fel de categoric să se vadă cu ele.

„I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Iza nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem. Acum mama e plecată, că înainte îl deranja mama. Dar tot nu vrea să vină. Probabil că îi e frică să nu își strice această relație”, a mai dezvăluit Oana Roman.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Marius Elisei are o nouă relație! Oana Roman a făcut primele declarații: ”În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem…” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao