Marius Elisei, dezvăluiri despre divorțul de Oana Roman. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi

Marius Elisei, dezvăluiri despre divorțul de Oana Roman. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi

Marius Elisei și Oana Roman nu mai sunt oficial un cuplu. Cei doi au divorțat amiabil la notar, iar după ce lucrurile s-au mai liniștit, fostul soț al vedetei a făcut câteva declarații despre acest subiect. Bărbatul a vorbit despre separare, dar și despre adevăratele motive care au dus la această decizie radicală.

Marius Elisei a explicat în cadrul unui interviu, faptul că atât el, cât și mama fetiței sale au luat decizia să meargă mai departe pe drumuri separate, din cauza faptului că de ceva timp nu se mai înțelegeau. După mai multe discuții, se pare că amândoi au decis să pună stop.

Marius Elisei, despre divorțul de Oana Roman

„Atâta timp cât suntem maturi și suntem conștienți și gândim și nu avem de ce să purtăm un război, am zis că este singura variantă. Atât pentru noi, cât și pentru fată. Referitor la începuturi… Probabil Oana a fost puțin mai nervoasă, dar și-a dat seama că nu a făcut ce trebuie, mă rog, nu a făcut ceva rău ca să trebuiască să își dea seama, dar a fost o mică tensiune, într-adevăr. Dar e bine ca totul se termină cum trebuie și cum am planificat”,  a spus Marius Elisei, potrivit Antena Stars.

Mai mult decât atât, Marius Elisei explică faptul că nu regretă nimic din tot ce a trăit cu Oana Roman, mai ales că vedeta i-a dăruit și o minunăție de fetiță.

„Nu știu ce să îți spun, nu știu ce să îți răspund la întrebarea asta. De regretat, nu am ce să regret. Atâta timp cât a apărut și minunea asta de copil… dacă nu era, poate ziceam că am pierdut timpul.

Eu mi-am dorit foarte mult copii și încă îmi doresc și asta e.(…) Nu, nu am nici starea! Nu îmi stă capul. Una e când ai mintea limpede și ai o stare oarecum deschisă și ești ok tu cu tine ca să poți să dezvolți și altceva. Deocamdată eu am început anul cu un vis pe care vreau să mi-l îndeplinesc până la sfârșitul anului”,  a adăugat bărbatul.

Totodată, acesta nu exclude o împăcare, însă după cum a declarat este mult prea devreme să se gândească la acest lucru, în schimb, Marius a mărturisit că își va ajuta în continuare fosta soție dacă ea va avea nevoie de el.

„Dacă pot și am puterea să o ajut cu diverse lucruri pe care ea și le dorește, cu mare drag!(…) E mult prea devreme să mă gândesc la asta! Nu știi niciodată ce îți rezervă viața”,  a conchis el.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Marius Elisei, dezvăluiri despre divorțul de Oana Roman. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao