Noi detalii despre starea de sănătate a pilotului Titi Aur: ”Ambii plămâni sunt afectați”

Noi detalii despre starea de sănătate a pilotului Titi Aur: ”Ambii plămâni sunt afectați”

Pilotul Titi Aur se află internat în spital, după ce a contractat noul coronavirus. Bărbatul are probleme de respirație, iar medicii, după un control amănunțit, au aflat că ambii plămâni sunt afectați în proporție de 30%.

Pilotul Titi Aur, în ciuda faptului că s-a protejat mereu purtând mască de protecție, așa cum a declarat și el pentru Digi24, a ”furat” virusul. Pilotul se află în prezent internat în spital, după ce a acuzat stări de rău. Acesta are ambii plămâni afectați în proporție de 30%. Mai mult decât atât, pilotul nu poate respira fără masca de oxigen. Titi Aur mai susține faptul că face parte ”din cei 15% de ghinioniști”, care au plămânii afectați.

„Nu mă simt foarte bine, nu pot respira fără mască, și acum am oxigen la nas, niște tubulețe. Încerc să vorbesc puțin cu dumneavoastră, sper că nu prea mult, pentru că mă apucă tusea dacă vorbesc prea mult.

Sunt internat de joi, am fost depistat duminică, am primit tratament acasă pentru că nu aveam afectat plămânul, la toate controalele făcute duminică, dar joi am avut probleme, dificultăți cu respirația și am venit la spital. La computerul tomograf s-a văzut că ambii plămâni sunt afectați în proporție de 30%, ceea ce înseamnă deja grav. 85% dintre pacienții COVID nu au plămânii afectați și pot fi tratați acasă, bineînțeles, tot sub supravegherea medicului.

Pilotul Titi Aur: Am umblat cu mască, am încercat să mă protejez”

Eu fac parte din cei 15% de ghinioniști, cu plămânii afectați, ceea ce înseamnă internare obligatorie, tratament intensiv și urmărite toate analizele. Este foarte multă grijă și implicare din partea personalului medical.

Știam despre COVID, nu fac parte din cei care spun că nu există, am purtat mască mereu, chiar îmi spuneau colegii că nu mi-au văzut fața de un an de zile. Am umblat cu mască, am încercat să mă protejez”, a declarat Titi Aur pentru Digi24.

Sursă foto: captură video Youtube

Articolul Noi detalii despre starea de sănătate a pilotului Titi Aur: ”Ambii plămâni sunt afectați” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao