O celebră interpretă de muzică populară, probleme grave, după ce s-a infectat cu COVID-19: ”Am murit de foame, am slăbit vreo cinci kilograme”

O celebră interpretă de muzică populară, probleme grave, după ce s-a infectat cu COVID-19: ”Am murit de foame, am slăbit vreo cinci kilograme”

Valentina Ionescu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Artista a povestit în cadrul unui interviu recent, faptul că a trecut printr-o perioadă extrem de grea, atât fizic cât și psihic. Vedeta a mărturisit că a fost extem de dezamăgită de câteva persoane pe care le considera apropiate.

După ce s-a vindecat de infecția cu noul coronavirus, vedeta a decis că este momentul să își schimbe radical viața.

Din nefericire, pe lângă problemele cauzate de COVID-10, Valentina Ionescu a dezvăluit că în acea perioadă, din cauza unui accident nefericit și-a spart și capul.

„Am avut covid, am fost internată două săptămâni. Mi-am propus atunci să-mi fac curat în lista de prieteni și în viață. Am stat șase zile, am murit de foame, am slăbit vreo cinci kilograme, eu eram într-o căsuță, iar fiul meu într-o altă căsuță.

O săptămână am bolit acasă, apoi eu am avut niște probleme. Devenisem confuză, mi-am spart capul și m-am dus la spital, pentru că medicamentele îmi făcuseră praf ficatul.

Am fost într-o situație grea. Am stat șase zile cu regim. Am slăbit foarte mult, am avut o tuse foarte mare. Am stat în spitalul militar de la Băneasa”, a spus Valentina Ionescu.

Valentina Ionescu s-a recuperat după infectare

În prezent, cântăreața s-a recuperat complet, iar acum așteaptă cu nerăbdare să își reia activitățile. Deși a rămas dezamăfită de câteva persoane pe care le considera ”prieteni”, mărturisește faptul că, pentru ea viața merge înainte la fel de frumos ca și până acum.

„Acum sunt bine, iar atunci m-am rugat foarte mult și mi-am propus să-mi schimb viața. Am apelat la niște oameni care nu m-au ajutat.

Am doar patru prieteni adevărați, două foste colege de facultate, pe Lorenna, pe care o știți, ea a trimis ca Moș Crăciun la mine un pachet mare”, a spus Valentina Ionescu la Antena Stars.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Articolul O celebră interpretă de muzică populară, probleme grave, după ce s-a infectat cu COVID-19: ”Am murit de foame, am slăbit vreo cinci kilograme” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao