O fosta concurentă de la Survivor, dezvăluiri halucinante despre Mellina: ”Venea cu un slip brazilian și se apleca în fața lui Marius, să-i admire toată splendoarea”

O fosta concurentă de la Survivor, dezvăluiri halucinante despre Mellina: ”Venea cu un slip brazilian și se apleca în fața lui Marius, să-i admire toată splendoarea”

Romina fosta concurentă de la Survivor a făcut declarații neașteptate despre fosta sa colegă, Mellina. Blondina a povestit în cadrul unui interviu faptul că, artista s-a aprins destul de tare după Marius, ba chiar a încercat să facă mai multe gesturi pentru a-i atrage atenția.

Romina a ieșit din competiție destul de devreme, însă a avut suficient timp se pare, pentru a observa comportamentul colegilor săi. Este cunoscut faptul că ea și Mellina nu au avut o relație foarte bună, iar recent fosta Războinică a explicat și care au fost motivele.

”Pe mine m-a șocat ce a spus Mellina, după ce am plecat din concurs. A zis că eu nu m-am acomodat în camp și că nu-mi plăcea deloc acolo, total greșit. Eu am zis că m-am acomodat din prima zi, doar mi-a apărut o durere la șolduri din cauza dormitului pe scândură, care mi-a trecut în câteva zile.

A zis-o din frustrare, pentru că era invidioasă. Eu stăteam mult în compania lui Marius și având în vedere că ea îl plăcea pe Marius, asta a deranjat-o”a povestit Romina pe vlogul lui Andrei Ciobanu.

”Nu este nici o apropiere între ei, doar că ea își dorea și făcea tot felul de gesturi”

Mai mult, Romina a povestit în detaliu cum încerca Mellina să îi atragă atenția colegului său…

”Gesturile pe care le-am văzut eu, le-a văzut și Marius. Venea și în ultima perioadă a început să-și facă un fel de antrenamente: genoflexiuni, fandări… Și stătea în costumul de baie, slipul era din acela brazilian. Începea să facă fandările și genoflexiunile în față, unde era Marius și se apleca în așa fel încât să se vadă toată splendoarea dorsală”a mai povestit Romina.

Cât despre Marius, se pare că pe tânăr nu l-au interesat micile gesturi și nici nu l-au impresionat.

”Nu este nici o apropiere între ei, doar că ea își dorea și făcea tot felul de gesturi. Eu, dacă aveam o discuție cu el acolo în camp, nu mă ascundea, dar ea își găsea tot timpul să apară. Era cu genoflexiunile, venea în față, exact acolo se punea. Puteai să mergi undeva mai departe… Dar o interesa și discuția, voia să afle ce discut cu Marius să se expună ea acolo, crezând că-i dă lui Marius vreun impuls… Acum, sper să nu se supere Marius că am s-o spun, pentru că mi-a zis-o el… Eu i-am spus: ”uite, Mellina sigur te place…” Și după asta am mers la un interviu, iar când m-am întors, mi-a spus Marius că Mellina a început să-l pipăie pe picioare și din-astea… Jucau un joc de cuvinte, ”Valiza”… Marius mi-a spus clar că nu-și dorește să facă un cuplu cu Mellina. Se amuza și el…”a mai povestit Romina de la Survivor România 2021.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul O fosta concurentă de la Survivor, dezvăluiri halucinante despre Mellina: ”Venea cu un slip brazilian și se apleca în fața lui Marius, să-i admire toată splendoarea” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao