Premonițiile șocante ale Babei Vanga pentru anul 2021: cataclisme, dezastre naturale, atacuri și lumea medicală

Premonițiile șocante ale Babei Vanga pentru anul 2021: cataclisme, dezastre naturale, atacuri și lumea medicală

Premonițiile șocante ale Babei Vanga pentru anul 2021. Baba Vanga este una dintre cele mai mari clarvăzătoare ale lumii. Vangelia Gushterova, pe numele său real, a făcut o serie de predicții înainte să moară, ultima predicție fiind pentru anul 5079.

Baba Vanga, înainte de a muri, a lăsat premoniții scrise despre anii ce vor urma. Celebra clarvăzătoare spunea că în anul 2021 se vor produce schimbări drastice pentru omenire. Pe listă se află și lumea medicală, căci anul acesta ar fi perioada când specialiștii vor găsi medicamente care să vindece anumite boli grave, precum cancerul și SIDA, coronavirusul  nefiind nici el exclus de pe această listă.

Pe de altă parte, la nivel politic, anul acesta ar putea exista un atac care ar avea ca țintă președintele rus, arată Spynews.

De asemenea, Baba Vanga a mai prezis că anul acesta oamenii se vor confrunta cu dezastre naturale, cataclisme, iar în Europa vor avea loc, spunea ea, mai multe atacuri extremiste. La categoria dezastre naturale se integrează și posibilitatea unui cutremur uriaș care ar putea provoca multiple decese și persoane rănite din cauza dărăpănăturilor.

Profeţiile Babei Vanga

Cu puţin înainte de moarte, clarvăzătoarea a povestit că, până în 2030, oamenii vor reuşi să intre în contact cu alte civilizaţii dezvoltate şi că până în anul 3797 Terra va deveni o planetă nelocuibilă. Mai mult decât atât, numai cei aleşi vor avea dreptul de a părăsi Sistemul solar pentru a-şi continua existenţa pe alta planetă.

Baba Vanga a avertizat că până în 2170 o mare parte a globului va fi cuprinsă de o secetă de lungă durată. În 3005, un război va izbucni pe planeta Marte, iar în 3010, o cometa va lovi Luna, generând un uriaş nor de praf cosmic.

Sursă foto: arhivă CIAO

Articolul Premonițiile șocante ale Babei Vanga pentru anul 2021: cataclisme, dezastre naturale, atacuri și lumea medicală apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao