Prinţul Harry, interviu sincer! Cum este viaţa în SUA, cu Meghan Markle, după ruptura de familia regală britanică

Prinţul Harry, interviu sincer! Cum este viaţa în SUA, cu Meghan Markle, după ruptura de familia regală britanică

Harry, duce de Sussex, şi-a surprins admiratorii după ce a acceptat să vorbească despre schimbările din viața sa în cadrul unui interviu. Mai mult decât atât, acesta a răspuns celor mai frecvente întrebări, precum motivul retragerii din familia regală sau care a fost cadoul primit de la regină de sărbători.

Prinţul Harry este o figură publică extrem de urmărită la nivel internaţional. Din nefericire, acest lucru a fost unul dintre cele mai importante motive care a stat şi la baza rupturii intens mediatizate de anul trecut, când ducii de Sussex au renunţat la îndatoririle regale şi au plecat în Statele Unite.

Ducele de Sussex a precizat că presa britanică i-a distrus „sănătatea mintală”.

„Mi-am spus: asta e toxic. Aşa că am acţionat la fel ca orice soţ şi tată”, a mărturisit Harry.

Harry şi Meghan Markle s-au desprins de familia regală britanică în ianuarie 2020, un pas care a fost privit la vremea respectivă în termeni de criză, scrie CNN. De atunci, ducii de Sussex s-au mutat la Los Angeles, unde au început să pună bazele unei vieţi noi.

Harry şi Meghan Markle, în război cu presa

Harry şi Meghan s-au aflat în mijlocul unui război îndelungat, cu multe procese împotriva presei, după ce au fost publicate și răspândite mai multe detalii din viața lor privată.

Harry a mai spus în cadrul interviului faptul că viaţa lui cu Meghan în SUA va fi „o continuare a activităţii din Marea Britanie”, dar într-o „versiune uşor diferită”.

„Viaţa mea va fi întotdeauna legată de serviciul public, iar Meghan mi s-a alăturat. Amândoi suntem bucuroşi să facem acest lucru”, a spus Harry.

În ciuda lucrurilor care au apărut în spațiul public, Harry spune că a păstrat legătura cu regina Elizabeth şi prinţul Philip.

„Ne-am văzut pe Zoom de câteva ori, Archie (fiul ducilor de Sussex – n.r.) le-a arătat cum aleargă”, a povestit el.

Viaţa alături de Meghan Markle şi micuțul Archie

De asemenea, Harry a abordat şi subiectul familiei, vorbind despre viaţa alături de soţie şi fiul lor, Archie. Printre detaliile inedite se numără şi primul cuvânt rostit de micuţ – „crocodil”. Cuplul a anunţat recent că aşteaptă un al doilea copil, iar Palatul Buckingham a transmis într-un comunicat de presă că regina Elisabeta, prinţul Charles şi întreaga familie sunt „încântaţi” de vestea noului bebeluş.

Pe lângă aceste lucruri, prințul a dezvăluit ce cadou a primit de la regină, cu ocazia sărbătorilor de iarnă: un aparat pentru vafe.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Prinţul Harry, interviu sincer! Cum este viaţa în SUA, cu Meghan Markle, după ruptura de familia regală britanică apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao