Raluca Pastramă, pregătită pentru o nouă relație? ”Am 30 de ani şi sunt încă tânără”

Raluca Pastramă, pregătită pentru o nouă relație? ”Am 30 de ani şi sunt încă tânără”

Raluca Pastramă a făcut declarații despre viața sa amoroasă. După divorțul de Pepe mulți s-au întrebat dacă frumoasa brunetă este pregătită să își refacă viața cu altcineva.

Raluca Pastramă și Pepe au divorțat oficial în urmă cu câteva săptămâni. Scandalul care a pornit la începutul separării lor s-a încheiat, iar acum cei doi au grijă în continuare de cele două fetițe.

Acum după ce lucrurile s-au liniștit în viața brunetei, mulți se întreabă dacă aceasta este pregătită pentru o nouă relație. Raluca nu s-a sfiit să răspundă acestor curiozități și a explicat: “Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea”, a spus Raluca Pastramă pentru playtech.ro.

“Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”, a adăugat fosta soție a lui Pepe.

Ce spune Raluca Pastramă despre presupusa infidelitate

În urmă cu câteva săptămâni, fosta soție a lui Pepe a dorit să lămurească subiectul legat de tatăl său. În presă s-a scris la un moment dat, faptul că tatăl brunetei nu ar mai vorbi cu ea din cauza separării de soțul său. Raluca a explicat că toate aceste lucruri sunt minciuni, iar părintele său nu ar face acest lucru niciodată.

“Ca să lămureasă şi acest aspect. Apropo şi de chestia asta cu tata, s-a scris că vezi, Doamne, tata este supărat pe mine că l-am înşelat eu pe Pepe.

Niciodată în vecii vecilor, amin! În primul rând, eu nu l-am înşelat pe Pepe şi în al doilea rând, tata în viaţa lui şi dacă l-aş fi înşelat, tata nu ar fi zis chestia asta. Indiferent ce ar fi, moartă, coaptă şi îndiferent îm ce stadiu aş fi, sunt copilul lui mai presus de orice pe faţa pământului. Asta aşa ca să închidem şi subiectul ăsta. În legătură cu relaţia dintre ei, nu are ce relaţie să mai existe atâta timp cât noi nu mai formăm o familie, nu s-au certat, nu sunt discuţii, nu s-a certat absolut nimeni cu nimeni”a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Raluca Pastramă, pregătită pentru o nouă relație? ”Am 30 de ani şi sunt încă tânără” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao