Romică Țociu, dezvăluiri despre copilăria sa. Mama celebrului actor a fost extrem de strictă: ”A fost foarte dură cu mine”

Romică Țociu, dezvăluiri despre copilăria sa. Mama celebrului actor a fost extrem de strictă: ”A fost foarte dură cu mine”

Romică Țociu este mereu cu zâmbetul pe buze ori de câte ori apare în fața publicului său. Puțini știu însă că celebrul actor nu a avut o copilărie ușoară și asta din cauza faptului că mama sa a fost extrem de strictă cu el. Recent, celebrul actor și-a deschis sufletul și a vorbit despre mama sa, despre greutățile din copilărie, dar și despre tatăl său.

Romică Țociu a încercat întotdeauna să își țină problemele departe de ochii curioșilor. În cadrul unui interviu a vorbit despre cea care i-a dat viață și despre cum a fost copilăria alături de ea.

„Cel mai frumos lucru este că mama trăiește. Mama mi-a spus să n-o iau din Craiova, acolo sunt toate amintirile ei, toate rudele care încă mai trăiesc. Mă bucur că e sănătoasă”, a dezvăluit acesta în emisiunea Cultour.

Ceea ce nu poate uita celebrul actor este severitatea cu care a fost crescut de mama sa: „Mama a fost foarte dură cu mine. Eram încă puști și obișnuiam să mai ies cu fete, dar ea venea după mine țipând să mă duc acasă. Dacă cumva făceam vreo prostie la liceu, care era aproape de spitalul mamei, venea într-un suflet la liceu”, a adăugat el pentru aceeași sursă.

Deși în copilărie nu înțelegea foarte bine regulile stricte ale mamei sale, acum mărturisește că acestea i-au făcut bine pentru că de la părintele său a putut învăța ce înseamnă respectul și bunătatea. Totodată,  Romică Țociu știe faptul că cea care i-a dat viață îi dorea și îi dorește numai binele, iar pentru acest lucru îi mulțumește ori de câte ori are ocazia.

„Bunătate pe care o are și Nicoleta, soția mea. Cred că mama ar fi vrut să mă iubească mai mult sau să-mi arate mai mult decât a reușit, dar vremurile erau destul de grele”, a mai amintit actorul.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Romică Țociu, dezvăluiri despre copilăria sa. Mama celebrului actor a fost extrem de strictă: ”A fost foarte dură cu mine” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao