Să cadă din picioare! Ce a găsit o familie într-o conservă de pește cumpărată de la un supermarket din Drobeta-Turnu Severin

Să cadă din picioare! Ce a găsit o familie într-o conservă de pește cumpărată de la un supermarket din Drobeta-Turnu Severin

Nu e o glumă! Ireal ce a putut să găsească o familie într-o conservă de pește pe care au cumpărat-o de la supermarket din Drobeta-Turnu Severin.

O familie din satul Petra (Bâcleș), județul Mehedinți, s-a dus la un supermarket din Drobeta-Turnu Severin pentru a-și face cumpărăturile zilnice. Pe lângă alte produse, românii au cumpărat și o conservă de pește, mai exact un șprot în sos tomat. Dar când au ajuns acasă și s-au pus la masă… au avut parte de o surpriză extrem de neplăcută! Au deschis conserva și au realizat că ceva mișcă.

Când s-au uitat mai atent, oamenii au realizat că în conservă erau… viermi. Revoltată, familia a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare.

„Ruşine să le fie! Uitaţi ce mănâncă oamenii! Uite cum merg viermii prin cutia de peşte! Uitați! Rușine la patronul care e de acolo, rușine mare. Muncește omul, cumpără o cutie de pește și uitați și dumneavoastră ce mănâncă. O țară vai de mama ei, de prăpădiți, vai de om”, a spus familia revoltată.

Viermi în conserva de pește (sursa FOTO: Facebook)

Reacția supermarket-ului

După pățanie, românii au făcut imediat o filmare și s-au dus glonț la magazin să le arate reprezentanților ce au putut să cumpere, de fapt. Șprotul în sos tomat a fost o dezamăgire totală.

Reprezentanții supermarket-ului le-a transmis că le va oferi alt produs la schimb, nu și banii.

„În urma reclamației primite de la clientul nostru în data de 28.10.2023 legat de produsul Conservă SPROT SOS TOMAT 170G HOME GARD. Brand: HOME GARDEN, cu dată de expirare în 2026. Furnizor SAFEWAY INTERNATIONAL IMP SRL, am luat rapid o serie de măsuri de precauție și ne-am oferit să oferim clientului imediat alte produse la schimbul celor cu probleme.

“Am demarat o anchetă internă și am solicitat furnizorului să ne ofere toate detaliile cu privire la acest caz și să verifice toate aspectele de siguranță microbiologică și de calitate ale produselor pe care ni le pun la dispoziție.

În funcție de rezultatele anchetei furnizorului, acesta poate propune un plan de acțiuni corective de ameliorare a igienei etapelor de ambalare și depozitare ale produselor”, au spus reprezentanții.

SURSA FOTO: Social Media

 

Articolul Să cadă din picioare! Ce a găsit o familie într-o conservă de pește cumpărată de la un supermarket din Drobeta-Turnu Severin apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao