Salma Hayek, destăinuiri de pe platourile de filmare, când trebuia să ia parte la o scenă de sex! ”M-a speriat, am început să plâng”

Salma Hayek, destăinuiri de pe platourile de filmare, când trebuia să ia parte la o scenă de sex! ”M-a speriat, am început să plâng”

Salma Hayek are frumoasa vârstă de 54 de ani și chiar dacă are o experiență vastă în cinematografie, actrița tot a avut anumite ”blocaje”. Unul dintre ele a fost când trebuia să filmeze o scenă intimă cu Antonio Banderas!

Celebra actriță a fost pusă într-o situație mai puțin plăcută pe platourile de filmare. Salma Hayek trebuia să filmeze o scenă intimă cu celebrul Antonio Banderas, însă ea nu știa acest detaliu de la bun început. În momentul în care a aflat, a avut un blocaj. Este vorba despre filmul ”Desperado” din anul 1993.

”Când făceam filmarea, am început să suspin. Nu știam ce să fac, mă temeam. Un lucru de care mă temeam era Antonio. Era un gentleman absolut și atât de drăguț și încă suntem prieteni. Dar atunci el era foarte degajat. M-a speriat. Am început să plâng. Oh, Doamne. M-a făcut să mă simt groaznic. Și mi-a fost jenă că plâng”, a povestit vedeta.

”Nu am lăsat prosopul de pe mine. Au încercat să mă facă să râd. L-am dat jos două secunde și am început din nou să plâng. Dar până la urmă totul a ieșit cu bine”, a mărturisit Salma Hayek, arată Click.

Ce nu știai despre vedeta exotică a Hollywoodului

S-a născut la Veracruz (Mexic). Mama sa, Diana Jiménez Medina, este o binecunoscută cântăreață de operă, iar tatăl său, Sami Hayek Dominguez, este director executiv al unei companii petroliere și chiar a candidat la postul de primar al orașului Coatzacoalcos. Tatăl său are origini libaneze, iar mama spaniole. Numele sau, Salma, înseamnă siguranță la arabi.

A fost crescută într-o familie de oameni religioși, tradiționaliști și trimisă la vârsta de 12 ani la Louisiana, pentru a-și continua studiile. A fost diagnosticată acolo cu dislexie, supranumită și boala copiilor deștepți. A studiat mai târziu Relațiile Internaționale la Universitatea Iberoamericană.

Și-a făcut debutul în film la vârsta de 23 de ani, odată cu rolul Teresa în telenovela omonimă din anul 1989, care i-a adus un succes uriaș, nesperat. S-a mutat la Los Angeles pentru a studia actoria cu Stella Adler. Deficiențele sale de limbă engleză au fost atribuite dislexiei, afecțiune de care nu s-a îndepărtat.

Sursă foto: Instagram Salma Hayek, arhivă CIAO

 

Articolul Salma Hayek, destăinuiri de pe platourile de filmare, când trebuia să ia parte la o scenă de sex! ”M-a speriat, am început să plâng” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao