Săndel Bălan, dezvăluiri despre relația cu fiica sa, Andreea Bălan: ”Sunt mândru de absolut toate realizările pe care le are…”

Săndel Bălan, dezvăluiri despre relația cu fiica sa, Andreea Bălan: ”Sunt mândru de absolut toate realizările pe care le are…”

Săndel Bălan a făcut dezvăluiri recente despre relația cu fiica sa, Andreea. Mai mult, acesta a făcut declarații și despre cele două nepoate ale sale, pe care le vizitează ori de câte ori are ocazia.

În cadrul unui interviu pentru click.ro, Săndel Bălan a mărturisit faptul că în prezent are o relație foarte bună cu fiica sa.

”Una foarte bună, întotdeauna am avut o relaţie excelentă. Sunt mândru de absolut toate realizările pe care le are Andreea”, a spus acesta.

Totodată, tatăl vedetei a mărturisit faptul că este foarte mândru de nepoatele sale, Ella și Clara pe care le vede ori de câte ori are ocazia.

”Sunt mândru de nepoatele mele, Ella şi Clara, sunt foarte frumoase. Şi merg destul de des să le văd, eu stând în Ploieşti, ele fiind în Bucureşti. Soţia stă cu nepoatele, are grijă de ele, dar ne vedem destul de des, în weekenduri”, a spus el.

Cât dspre Ella, fata cea mare a Andreei Bălan, Săndel Bălan a afirmat că ar putea să îi calce pe urme mamei ei pentru că este extrem de talentată: ”Ella este fiica ei cea mare şi este foarte ageră din fire, cum era şi Andreea când era mică, tot timpul întreabă, e curioasă. Şi are şi o voce foarte bună… Nu ştiu, vom vedea ce va fi. Este opţiunea fiicei mele. Ce pot să spun e că are voce. Cântă deja piesele actuale ale Andreei”.

Andreea Bălan, pregătită pentru căsătorie

De aproape un an, frumoasa cântăreața Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu. După ce artista s-a despărțit de actorul George Burcea, alături de care are doi copii, și-a găsit liniștea în brațele arhitectului Tiberiu Argint. În interviul pe care l-a acordat la Antena Stars, cântăreața a mărturisit că nu exclude să îmbrace din nou rochia de mireasă.

”Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și… de ce nu?”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Săndel Bălan, dezvăluiri despre relația cu fiica sa, Andreea Bălan: ”Sunt mândru de absolut toate realizările pe care le are…” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao