Secretul lui Margot Robbie. Cum reușește să se mențină în formă

Secretul lui Margot Robbie. Cum reușește să se mențină în formă

Secretul lui Margot Robbie. Cum reușește actrița de origine australiană să se mențină în forță. Vedeta în vârstă de 30 de ani are secrete de frumusețe pe care le-a împărtășit.

Actrița Margot Robbie, de origine australiană, este toată ziua pe platourile de filmare și, chiar dacă are foarte mult de muncă, aceasta reușește să se mențină în formă. Margot Robbie a dezvăluit toate secretele pe care le deține referitoare la modul în care reușește să se mențină în formă. Iată ce mănâncă vedeta!

Secretul lui Margot Robbie. Cum reușește să se mențină în formă

„Întotdeauna îmi este greu să adorm la finalul unei zile, mai ales dacă lucrez. Îmi aranjez dormitorul pentru a fi potrivit pentru somn. Îmi pun o mască de față, aprind lumânări parfumate și pun muzică relaxantă. Dacă am parte de o zi foarte grea, fac o baie spumantă și mă bucur de o bere rece. La micul dejun mănânc de obicei porridge, iar apoi un smoothie pentru imunitate. În mod normal, mănânc o salată de pui la prânz, iar la cină urmează o friptură de ton cu un cartof dulce”, a zis vedeta, arată Verdict.

„Mi s-au părut distractive sesiunile de box pentru Suicide Squad, dar mi-am dat seama că nu sunt un fan al ridicării de greutăți. Când nu mă pregătesc pentru un rol, prefer să fac antrenamente care îmi plac foarte mult, cum ar fi cursurile de dans sau tenisul cu prietenii”, a zis Margot Robbie despre personajul Harley Quinn pe care l-a interpretat în filmul ”Suicide Squad”.

Margot Robbie a jucat în filme de renume precum: ”Suicide Squad”, ”Birds of Prey: Harley Quinn”, ”The wolf of wall street”, ”Once Upon a Time in Hollywood”, ”I, Tonya”, ”Bombshell”, ”Focus”, „About time”, ”Peter Rabbit”, ”Terminal”, ”Dreamland”.

Sursă foto: capturi video Youtube

Articolul Secretul lui Margot Robbie. Cum reușește să se mențină în formă apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao