Selly a renunțat la emisiunea de pe Prima TV. De ce a luat celebrul vlogger această decizie

Selly a renunțat la emisiunea de pe Prima TV. De ce a luat celebrul vlogger această decizie

Selly a făcut recent un anunț neașteptat. Celebrul vlogger nu mai are emisiune la Prima TV și a explicat pentru fanii săi motivul care a dus la această decizie.

Fanii lui Selly au fost extrem de încântați în momentul în care tânărul a anunțat că va avea o emisiune. Din nefericire acest lucru nu a durat foarte mult pentru că vloggerul a renunțat la noul său job. Principalul motiv pentru care acesta a luat decizia a fost faptul că nu se mai regăsea în acel format.

Prima TV a difuzat 13 ediții ”Selly Show” în cele patru luni de colaborare.

”A fost decizia mea și numai a mea să nu mai realizez emisiunea la Prima TV. Nu mă mai regăseam în acest show. Am realizat că poate nu este momentul, chiar dacă eu mi-am dorit dintotdeauna să fac o astfel de emisiune. Poate sunt prea tânăr pentru un astfel de format. Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog.

Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziunea, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre. A fost cea mai bună decizie să ne oprim și să ne asumăm. Nu consider că a fost un eșec, pentru că am învățat multe în această perioadă: ce este o emisiune TV, cum se face, cum se lucrează cu foarte mulți oameni în același timp. Sunt însă mult mai în elementul meu în online”, a declarat Selly pentru paginademedia.ro.

Celebrul vlogger a recunoscut câți bani câștigă din YouTube

Selly este fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți vloggeri din țara noastră. Tânărul a reușit să strângă o comunitate de aproape 3 milioane de oameni pe YouTube, cărora le aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată.

Deși a fost mereu rezervat în ceea ce privește veniturile sale, Selly a hotărât să răspundă curiozităților internauților, iar una din întrebări a fost legată de câți bani câștigă pe lună.

„Variază mult de la lună la lună, am arătat în Academia de Vloggin câți bani se fac pe lună și pe an doar din monetizarea YouTube. Dar, orientativ așa, pot fi sub sau peste 10.000 de euro/ lună, în funcție de vizualizările din luna respectivă și perioada din an”, a explicat vloggerul.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Selly a renunțat la emisiunea de pe Prima TV. De ce a luat celebrul vlogger această decizie apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao