Sora artistei Kylie Minogue, mărturisiri incredibile din trecut: ”Îmi aduc aminte de perioada în care sora mea se lupta cu cancerul”

Sora artistei Kylie Minogue, mărturisiri incredibile din trecut: ”Îmi aduc aminte de perioada în care sora mea se lupta cu cancerul”

Noi secrete de familie ies la iveală din viața uneia dintre cele mai apreciate artiste ale anilor 2000. Kylie Minogue ar fi avut o influență destul de mare asupra surorii sale care, spune ea, ar fi fost ”traumatizată de comparațiile cu celebra artistă”.

Sora artistei Kylie Minogue susține că ar fi fost traumatizată chiar de comparațiile care au fost făcute cu celebra cântăreață. Dannii Minogue, care este și ea artistă, susține că a trecut printr-o experiență traumatizantă cât timp ar fi trebuit să ”trăiască” în umbra surorii sale mai mari, arată Ok Magazine. În prezent, sora lui Kylie Minogue face parte din juriul emisiunii din Australia, ”Masked Singer”.

La adresa ei s-au spus multe lucruri agresive și era jignită de alți oameni.

”Îmi spuneau că ea (nr. Kylie) este slabă şi perfecta, iar eu sunt grasă. Mi-am auzit de toate. A fost foarte dificil. (…) ”De câte ori se apropie ziua mea de naştere, îmi aduc aminte de perioada în care sora mea se lupta cu cancerul. Doctorii ne-au zis atunci că nu se ştie dacă scapă… Aşa că, de câte ori cineva mi se plânge că îmbătrâneşte, îi zic că înaintarea în vârstă este un privilegiu, un mare noroc şi că aşa ceva trebuie sărbătorit”, a povestit Dannii Minogue/

Kylie Minogue ține un regim alimentar pentru a avea un corp de invidiat

Artista Kylie Minogue ține un anumit regim alimentar pentru a avea un corp de invidiat. Cântăreața care a ridicat de atâtea ori sala în picioare la evenimente consumă multe legime și fructe și ține la distanță dulciurile sau orice aliment care ar putea să aibă mult prea mult zahăr. De asemenea, artista nu mănâncă conserve, nu consumă alcool, băuturi carbogazoase și nici nu fumează. De asemenea, în loc să facă sport, la sală, vedeta preferă să danseze zilnic.

Sursă foto: captură video Youtube

Articolul Sora artistei Kylie Minogue, mărturisiri incredibile din trecut: ”Îmi aduc aminte de perioada în care sora mea se lupta cu cancerul” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao