Tania Budi, la un pas de moarte în urma unui accident la echitație: ”Am avut memoria pierdută…”

Tania Budi, la un pas de moarte în urma unui accident la echitație: ”Am avut memoria pierdută…”

Tania Budi este una dintre cele mai frumoase prezențe din showbiz. Deși multă lume ar crede că viața acesteia a fost lipsită de griji, vedeta povestește că a trecut printr-un episod traumatizant. Din cauza unui accident la echitație a fost la un pas de moarte.

În cadrul unui interviu recent, Tania Budi a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut după accidentul suferit. Frumoasa blondină a povestit faptul că din cauza loviturii pe care a suferit-o la cap, a avut pierderi de memorie și și-a fisurat o coastă.

”Eu nu știu exact ce s-a întâmplat, dar acum sunt bine. Pe lângă faptul că mi-am pierdut cunoștința 7 secunde, au urmat niște ore în care nu mi-am amintit nimic despre viața mea. Nu pot să îmi explic cum a ajuns calul să se ridice în două picioare cu mine, cum a luat-o la galop, nu îmi mai amintesc ceva”, a declarat vedeta, potrivit revistei Viva.

”Toate amintirile din ultimii doi ani erau șterse”

„Am fost la medic, mi-am făcut computer tomograf, totul e ok. Am o coastă fisurată și am avut memoria pierdută pentru câteva ore. În vreo două luni, am înțeles că asta se sudează la loc.

Acum fac numai glume pe tema acestui subiect, a fost o întâmplare haioasă, pentru că au apărut tot felul de povești după ziua aceea. Chiar în ziua în care am plecat de la grajduri, m-au luat fratele meu și un prieten și m-au dus la medic. Eu îi întrebam din 5 în 5 minute ce s-a întâmplat, iar ei ziceau că am căzut în cap. După, la câteva minute, iar îi întrebam ce s-a întâmplat. Până să îmi revină toată memoria, la un moment dat, m-am uitat pe rețeta pe care mi-a dat-o doctorul, în timp ce vorbeam cu o prietenă la telefon. Mi-am văzut numele pe rețetă și vârsta. Atunci eu am început: ”Dar ce a scris omul ăsta aici, 53 de ani? Ce, eu am 53 de ani?”. Și prietena mea m-a întrebat: ”Dar câți ani ai?”. 51 de ani”, ziceam eu.

Practic toate amintirile din ultimii doi ani erau șterse. Am pus întrebări și despre oameni care se aflau cu doi ani în urmă, în viața mea. Creierul blochează automat neuornii în a comunica între ei imediat dupa un șoc și probabil s-a întâmplat acest fenomen. Data viitoare când voi cădea mi-as dori să-mi pierd memoria pe ultimii 20 de ani”, a mai spus ea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Tania Budi, la un pas de moarte în urma unui accident la echitație: ”Am avut memoria pierdută…” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao