Tiger Woods se recuperează după accidentul în care a fost implicat! Noi detalii despre starea de sănătate a sportivului

Tiger Woods se recuperează după accidentul în care a fost implicat! Noi detalii despre starea de sănătate a sportivului

Tiger Woods intră într-un proces de recuperare fizică, după ce a fost implicat, săptămâna aceasta, într-un accident de maşină grav, în Los Angeles. Legenda golfului internaţional a pierdut controlul autoturismului pe o porţiune de drum cunoscută pentru numărul mare de accidente provocate de viteza excesivă.

Oamenii legii au declarat că nu există indicii potrivit cărora Tiger Woods, în vârstă de 45 de ani, ar fi încercat să frâneze înainte de incident.

„Fără urme de derapaj, fără frânare”, a declarat şeriful Alex Villanueva, care a explicat şi cum s-au petrecut lucrurile: „Primul contact a fost cu mediana, de unde a trecut apoi pe banda de circulaţie opusă. A lovit bordura, a lovit un copac şi s-a răsturnat de mai multe ori în timpul acestui proces”.

Cum s-a întâmplat totul

Tiger Woods a fost descarcerat de către pompierii şi paramedicii din Los Angeles, fiind transportat ulterior la un spital local, cu ambulanţa. Sportivul a suferit răni grave în zona inferioară a corpului, picioarele sale fiind afectate în accident.

Ulterior, Tiger Woods a fost transferat la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, unde a fost supus unor proceduri medicale pentru leziunile sale.

„Procedurile au avut succes, iar el se recuperează acum şi se simte bine”, se arată într-un mesaj postat pe contul de Twitter al celebrului jucător de golf.

„Tiger şi familia sa vor să vă mulţumească pentru tot sprijinul acordat şi pentru mesajele minunate pe care le-au primit în ultimele zile”, mai spune mesajul.

Tiger Woods a suferit, printre altele, „fracturi deschise care afectează atât porţiunile superioare cât şi cele inferioare ale tibiei şi ale oaselor fibulei”, a transmis dr. Anish Mahajan, medic şef şi CEO interimar al Centrului Medical Harbor-UCLA, unde sportivul a fost tratat în primă fază.

La spital, Woods le-a spus anchetatorilor că nu îşi aminteşte momentul accidentului, a declarat pentru CNN şeriful din Los Angeles, Alex Villanueva.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Tiger Woods se recuperează după accidentul în care a fost implicat! Noi detalii despre starea de sănătate a sportivului apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao