Topul celor mai senzuale vedete din România obsedate de bronz. Au ”sfârâit” sub soare, îmbrăcate în costume de baie minuscule!

Topul celor mai senzuale vedete din România obsedate de bronz. Au ”sfârâit” sub soare, îmbrăcate în costume de baie minuscule!

Știm cu toții că nu este deloc simplu să te bronzezi uniform atunci când mergi la plajă, însă cele mai frumoase femei din showbiz fac tot posibilul să se întoarcă acasă cu o piele de ”ciocolată”.

Nuanțele de bronz ale vedetelor surprinse la plajă variază întocmai ca paletele de culori de la magazinele de vopseluri. De la deschis la.. foarte închis! Ei bine, toate își doresc ”mai mult”, însă nu toate și reușesc.

Așa a apărut și moda costumelor de baie minuscule în care defilează pe plaje, atunci când sunt în concediu de vară, fie în mijlocul iernii pe plaje exotice cu nisip alb.

Chiar dacă nu este ”campioana” acestui top, Roxana Vancea merita menționată încă din start, și asta pentru că, în disperarea de a se bronza cât mai uniform în zona decolteului, unul dintre ”butonași” i-a jucat feste, iar imaginile surprinse vor rămâne cu siguranță în istoria internetului!

Așadar, CIAO vă prezintă un TOP 30 incendiar din care nu lipsesc și alte vedete precum Mădălina Ghenea, Anca Țurcașiu, Anda Adam, Mihaela Rădulescu sau Andrea Antonescu.

În GALERIA FOTO aveți ocazia să le observați îndeaproape pe cele mai sexy vedete cu un bronz ca-n reviste!

 

 

 

Articolul Topul celor mai senzuale vedete din România obsedate de bronz. Au ”sfârâit” sub soare, îmbrăcate în costume de baie minuscule! apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao