Tristan și Andrew Tate sfidează pandemia! Frații „Pericol” s-au hrănit la fițe și au descins cu un Ferrari prin Capitală

Tristan și Andrew Tate sfidează pandemia! Frații „Pericol” s-au hrănit la fițe și au descins cu un Ferrari prin Capitală

Cumva nici pandemia nu-și arată colții în mod egal pentru toată suflarea pământeană. În ciuda tuturor celor preconizate la nivel mondial, situația economică a unora stă la fel de bine ca înainte de apariția nemilosului coronavirus. Unul dintre fericiții „câștigători” ai acestei situații este, fără discuție, Tristan Tate, cel pe care toată lumea îl știe ca fiind unul dintre foștii iubiți ai Biancăi Drăgușanu.

Afaceristul, căci asta știm despre el, o arde pe „harfe” mondiale pe străzile din București. Fapte lesne confirmate și de dovezile pe care ni le-au pus la dispoziție colegii noștri, paparazzi ciao.ro. L-am surprins, așadar, pe Tate în compania frateli său, în timp ce ies sătui dintr-unul local de fițe din București, zona de lux, și se îndreaptă către super mașina, un Ferrari de toată frumusețea, care-i aștepta cuminte peste stradă.

Total dezinteresați de regulile impuse de pandemia de coronavirus, frații „Pericol” par că se grăbesc serios să ajungă undeva. Total diferiți ca și aspect: unul elegant, altul ilegant… cei doi „Tristani” își văd de mersul lor, indiferent de ce se întâmplă printre muritorii din jurul lor.

Pe de altă parte, analizând situația, parcă ne-am întreba…

Din ce face bani Tristan Tate?

Informațiile care fac referire la proveniența banilor cu care se laudă Tate au fost, multă vreme, confuzante. Ba din sport, ba din afaceri dubioase, ba din mici sau mari combinații. Colegii noștri de la Cancan.ro publicau acum ceva timp o știre în care povesteau că mare parte din averea pe care frații Tate o dețin provine din studiourile de videochat, dar și din alte afaceri care-și desfășoară activitatea în online. O avere pe care, după spusele fostului iubit al Biancăi Drăgușanu, ar fi construit-o el împreună cu fratele său:

”Când eram foarte săraci am învățat care erau prietenii adevărați. Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datorează lui pe o parte, pentru că era un tip foarte inteligent și ne-a insuflat puțin din inteligența lui. Dacă nu era kickboxing-ul, nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați, trăiam într-o zonă săracă din Anglia. Eu și fratele meu suntem o echipă solidă, tot ce am făcut de la kickbox-ing sau la orice altă afacere, am făcut împreună”, declara, în urmă cu ceva timp, Tristan Tate.

Articolul Tristan și Andrew Tate sfidează pandemia! Frații „Pericol” s-au hrănit la fițe și au descins cu un Ferrari prin Capitală apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao