Un medic din Galați, mesaj dur pentru Raed Arafat: ”Noi medicii mai avem şi alte boli la uşă…”

Un medic din Galați, mesaj dur pentru Raed Arafat: ”Noi medicii mai avem şi alte boli la uşă…”

Medicul Valentin Boldea critică noile restricţii impuse de autorităţi în localităţile în care sunt numeroase cazuri de infectare cu SARS CoV-2. Medicul Boldea critică faptul că restricţiile nu fac nicio deosebire între persoanele vaccinate şi cele care nu s-au vaccinat. 

Medicul gălăţean Valentin Boldea i-a transmis un mesaj şefului DSU, Raed Arafat, considerând că din cauza psihozei create, numeroşi oameni mor de alte boli şi nu de Covid.

„Pentru liderul medical al pompierilor întreb când începem să tratăm infecţia cu SARS-CoV-2 ca pe o boală oarecare şi nu ca pe un incendiu. Nu de alta, dar noi medicii mai avem şi alte boli la uşă. Din cauza psihozei, oamenii mor pe capete de alte boli”, a scris Valentin Boldea pe Facebook

Medicul gălăţean critică deciziile anunţate joi seara de autorităţile centrale.

„Sunt măsuri pompieristice nu bazate stiinţific medical. De exemplu, de azi morţii pot fi depuşi la capelă, până acum îi îngropam, ce s-a schimbat de ieri până azi? Nu spunem că închidem şcolile, însă îi trimitem pe copii în vacanţă. Dacă blocăm circulaţia nu rezolvăm nimic, virusul nu se odihneşte ziua sau noaptea”, a explicat, la solicitarea mediafax.ro, Valentin Boldea.

În plus, medicul Boldea critică faptul că restricţiile nu fac nicio deosebire între persoanele vaccinate şi cele care nu s-au vaccinat.

„Restricţiile nu fac deosebire între cei vaccinaţi şi cei nevaccinaţi, între cei care au avut boala şi cei care nu au avut-o. Eu m-am vaccinat ca să fiu protejat şi să nu am restricţii. Cum îi mai convingem pe oameni să se vaccineze dacă introducem restricţii pentru toată lumea”, a precizat Valentin Boldea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Un medic din Galați, mesaj dur pentru Raed Arafat: ”Noi medicii mai avem şi alte boli la uşă…” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao