VIDEO. O recunoști? Acum este una dintre cele mai apreciate asistente TV din România!

VIDEO. O recunoști? Acum este una dintre cele mai apreciate asistente TV din România!

Este cunoscută de o țară întreagă datorită calităților sale… fizice am putea spune. A fost una dintre cele mai apreciate asistente TV din România, însă puțini știu cum arăta focoasa șatenă în copilărie. Vedeta a publicat o fotografie pe vremea când avea câțiva anișori, iar admiratorii săi au rămas umiți.

De-a lungul timpului a făcut furori în emisiunile la care a fost invitată sau chiar a lucrat. Trupul său ca tras prin inel a atras invidia mulor femei, dar și admirația bărbaților care au urmărit-o încă de la primele sale apariții.

Ana Maria Mocanu căci despre ea este vorba a reușit să își uimească fanii cu talentele sale. Dansoatoare de meserie, Ana a muncit din greu pentru a deveni cunoscută și apreciată în showbiz-ul românesc.

Aceasta a devenit cunoscută în emisiunile lui Dan Capatos, acolo unde încânta privirile bărbaților în fiecare seară alături de buna sa prietenă Loredana Chivu.

Cum arăta Ana-Maria Mocanu în copilărie

Dacă acum este tunată din cap până în picioare, în urmă cu ceva timp și-a uimit fanii în momentul în care a publicat o fotografie cu ea din copilărie.

Diva are o relație apropiată cu fanii săi, iar ori de câte ori are ocazia le răspunde acestora la diferite întrebări. În momentul în care a fost rugată să publice o fotografie de când era mică, Ana Maria nu a stat pe gânduri și le-a îndeplinit acestora dorința.

„Nu am poze din liceu în tel, dar am una de când aveam 5 ani”, a scris Ana-Maria Mocanu pe Instagram.

Deși în prezent este schimbată complet trăsăturile fizice de bază sunt neschimbate. Ochii rotunzi și căprui, dar și zâmbetul larg au rămas la fel.

Ce operații estetice are Ana Maria Mocanu

Ana Maria Mocanu este o clientă fidelă a cabinetelor de înfrumusețare. Șatena și-a dorit sâni mai mari, așa că a apelat la implanturile mamare, pentru un decolteu de la care nu își poți lua ochii prea ușor.

Aceasta și-a mai dorit, de asemenea, să aibă buzele cât mai pline, așa că și-a injectat, de mai multe ori, acid hialuronic.

La fel ca și alte vedete din showbiz și Ana Maria a fost extrem de criticată, deoarece spuneau gurile rele, șatena a exagerat cu transformările.

 

Sursă foto: Instagram

Articolul VIDEO. O recunoști? Acum este una dintre cele mai apreciate asistente TV din România! apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao