VIDEO. Vedetele desfigurate de acnee! Cum au reușit divele din showbiz să scape de coșuri

VIDEO. Vedetele desfigurate de acnee! Cum au reușit divele din showbiz să scape de coșuri

În fotografii sau pe micile ecrane vedetele de la noi arată spectaculos. În realitate însă, lucrurile nu stau chiar așa și asta pentru că multe dintre acestea au probleme serioase cu tenul. Andreea Mantea, Raluka sau Elena Ionescu sunt câteva dintre divele din showbiz care au trecut prin momente de coșmar din cauza acneei.

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, a avut mult de tras din cauza problemelor cu acneea. În urmă cu ceva timp artista a vorbit despre acest subiect, deși spune ea, nu i-a fost tocmai ușor să o facă.

”Nu e o plăcere să vorbeşti despre o problemă de sănătate pe care o poate avea oricine. Am un program extrem de încărcat, stau mereu cu machiaj pe faţă şi atunci procesul de vindecare durează. De cinci luni de zile mă lupt cu această problemă. O să fac un fel de peeling, se face sub anestezie. Acum e bine, am rămas cu nişte semne pe care le voi rezolva cât de repede” ,povestea Elena.

Cum a reușit Andreea Mantea să scape de acnee

Și Andreea Mantea a vorbit cu mult curaj despre perioada în care s-a confruntat cu acneea. Vedeta de la Kanal D a trecut prin momente extrem de grele din cauza acestei probleme, însă a găsit un remediu care a ajutat-o destul de mult în combaterea ei.

„Fac parte dintre persoanele care au avut și au acnee. A fost o perioadă foarte grea, am avut anumite probleme hormonale…  Efectiv, mi s-a umplut fața de coșuri, coșuri imense. Cei care au avut probleme știu ce vorbesc. Coșuri dureroase care mă mâncau, pe care pur și simplu voiam să le rup, să le ard, să le tai… orice. O perioadă cruntă din viața mea. Am încercat tot felul de tratamente, am mers pe la toți doctorii, îmi dădeam chiar și cu mir…”, a povestit Andreea Mantea pe canalul său de YouTube în urmă cu ceva timp.

„De curând au început să-mi apară  din nou. M-am speriat foarte tare. Am zis stop, nu vreau să mai trec prin asta. (…) În acea perioadă m-a ajutat mult ozonoterapia”, a mai spus Andreea pe vlogul ei.

Raluka, desfigurată de coșuri

În viața artistei a existat o perioadă în care problemele cu tenul i-au dat multe bătăi de cap. Se pare că, Raluka a fost destul de afectată de comentariile răutăcioase pe care le primea din cauza faptului că fața sa arăta destul de rău. Cu timpul a învățat să treacă peste acest lucru, iar după ce a decoperit un tratament miraculos viața sa a revenit la normal.

„M-am chinuit ceva, dar până la urmă am reuşit să scap de probleme. Am urmat mai multe tratamente, dar niciunul nu părea să funcţioneze. Până la urmă am descoperit un medic dermatolog care a ştiut exact se să îmi facă pentru a scăpa de coşuri. Am urmat un tratament cu pastile, pentru că este nevoie şi de o <<curăţare>> la interior, dar şi tratamente cosmetice speciale. De problema asta nu voi scăpa toată viaţa, dar o pot ţine sub control. Merg constant la cosmetică şi am grijă mereu ce produse folosesc. Am grijă să mă demachez imediat şi încerc să las tenul să respire cât mai mult”, a declarat Raluka.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul VIDEO. Vedetele desfigurate de acnee! Cum au reușit divele din showbiz să scape de coșuri apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao