Vulpiţa s-a mutat cu actualul iubit după despărţirea de Viorel Stegaru. Cum arată casa în care locuiesc cei doi

Vulpiţa s-a mutat cu actualul iubit după despărţirea de Viorel Stegaru. Cum arată casa în care locuiesc cei doi

Vulpiţa este în culmea fericirii de când şi-a refăcut viaţa alături de actualul său partener. Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că tânăra şi fostul soţ, Viorel Stegaru, au decis să o ia pe drumuri separate. Şatena nu a suferit prea mult după despărţire, din contră, şi-a luat bagajele şi s-a mutat cu iubitul ei. Pe reţelele de socializare cei doi apar foarte des în ipostaze tandre în casa în care locuiesc de ceva timp.

Veronica fostă Stegaru a devenit cunoscută în emisiunea Acces Direct. Timp de un an de zile ea şi fostul soţ au fost invitaţi permanenţi în producţia de la Antena 1. Au atras simpatia, dar şi antipania telespectatorilor, însă, chiar dacă au dispărut de pe micile ecrane, mulţi dintre cei care i-au urmărit sunt curioşi chiar şi acum ce se mai întâmplă cu cei doi.

Vulpiţa pe vremea când apărea la Acces Direct

Cum arată locuinţa în care Veronica s-a mutat cu actualul partener

Despre Viorel Stegaru nu se mai ştiu foarte multe lucruri. După despărţirea de Veronica bărbatul a dispărut definitiv din viaţa publică. A rămas cu cei doi copii pe care îi are cu fosta parteneră şi îşi vede liniştit de viaţă.

În ceea ce o priveşte pe Vulpiţa, se poate spune că tânăra a trecut prin mai multe schimbări. Sentimental pare vindecată după separarea de Viorel, domiciliul este altul şi mai mult decât atât este din nou activă pe reţelele de socializare.

Rudele actualului ei partener o filmează la fiecare pas, iar imaginile pe care le publică devin imediat virale. Aşa au putut vedea internauţii în ce condiţii locuieşte acum fosta vedetă de la Acces Direct. Vulpiţa trăieşte într-o casă modestă care dispune doar de strictul necesar. Cu toate acestea, Veronica este tot timpul cu zâmbetul pe buze, semn că se simte foarte iubită şi apreciată în noua familie.

Vulpiţa este însărcinată din nou?

După ce s-a despărțit de Viorel Stegaru, Vulpița și-a găsit rapid un nou partener. Dumitru Cătălin este cel care a reușit să o cucerească pe tânăra din Blăgești. Iar cei doi par destul de fericiți împreună. Aceștia nu ezită să își afișeze relația în mediul online și să-și facă declarații de dragoste.

Despre noul bărbat din viața Veronicăi nu se știu prea multe, însă din postările făcute pe rețelele de socializare reiese că acesta are la rândul lui o familie numeroasă, fiind tatăl a mai mulți copii. Iar acum lumea se întreabă dacă nu cumva Vulpița a rămas din nou însărcinată. Asta după ce o tânără a distribuit pe contul său de TikTok un videoclip în care apare Vulpița.

Nimic dubios, dar… tânăra din Blăgești apare cu o burtică de graviduță. Iar fanii au reacționat pe loc: „Altul?”, „Doamne, e însărcinată din nou?!”, „Atât s-a putut”, „E gravidă din nou, dar oare cu cine?” sau „Naștere Ușoară”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online. Nu se știe însă dacă filmulețul este vechi sau actual.

 

Sursă foto: social media

Articolul Vulpiţa s-a mutat cu actualul iubit după despărţirea de Viorel Stegaru. Cum arată casa în care locuiesc cei doi apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao