Accident pe A1, în apropiere de București: un autoturism a fost zdrobit între două tiruri. Mai multe persoane, încarcerate

Accident pe A1, în apropiere de București: un autoturism a fost zdrobit între două tiruri. Mai multe persoane, încarcerate

Mai mulți oameni au rămas încarcerați și intervenția salvatorilor este dificilă, după un accident în care au fost implicate două autotrenuri şi două mașini, produs marţi, 19 septembrie, pe A1 București-Pitești, la km 17, sensul spre București.

„Unul dintre autoturisme a fost prins între cele două tiruri, accesul către victime fiind extrem de dificil. Se acționează pentru descarcerare”, a transmis ISU București-Ilfov. Mașina prinsă este „deformată în mare măsură” și „nu se poate determina numărul de persoane” aflate în interior, a precizat ISU.

Traficul a fost blocat pe sensul spre Bucuresti și a fost adus elicopterul SMURD.

Din primele informații, într-o mașină de culoare albastră a fost o persoană încarcerată, care a fost transportată de elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca. În TIR-ul de culoare galbenă a fost găsit șoferul, conștient, scos ulterior de pompieri. O a treia persoană a fost găsită într-un TIR gri, este vorba de șofer, fără probleme medicale.

La fața locului acționează Detașamentul Special de Salvatori cu Autospecială pentru Descarcerare Grea, Container Multirisc cu echipamente pentru intervenția de descarcerare, autospeciale de stingere, SMURD și Serviciul de Ambulanța Giurgiu.

Libertatea