Accidentul extrem de violent din Sibiu, unde un BMW a intrat cu viteză nebună în două autobuze și o tânără a murit, a fost filmat

Accidentul extrem de violent din Sibiu, unde un BMW a intrat cu viteză nebună în două autobuze și o tânără a murit, a fost filmat

Imagini teribile au fost surprinse de camerele de supraveghere joi seara, în Sibiu, unde o tânără de 30 de ani a murit pe loc într-un accident în care un BMW scăpat de sub control a lovit violent două autobuze. Antena 3 a preluat imgainile din care se vede că mașina circula cu viteză foarte mare.

Accidentul a avut loc pe 31 august, la ora 22:20, pe Calea Dumbrăvii, în apropiere de Cimitirul Municipal din Sibiu, unde un șofer de 23 de ani, la volanul unui BMW care avea număr de înmatriculare ZEU, a intrat cu viteză într-un sens giratoriu, a ratat curba și s-a izbit violent de două autobuze parcate la capt de linie.

În autoturism, alături de șofer, erau două tinere, una de 25 de ani și cealaltă de 30 de ani. Ultima, Geanina, a rămas încarcerată și salvatorii n-au mai putut face nimic pentru ea. Șoferul și cealaltă tânără au fost transportați la spital, grav răniți.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FBrasovTV%2Fvideos%2F235341676175729%2F&show_text=false&width=260&t=0″ width=”260″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri.

Din păcate, în urma impactului, a rezultat decesul uneia dintre cele două pasagere, o tânără în vârstă de 30 de ani, dar și rănirea conducătorului auto și a celeilalte tinere aflate în autoturism, în vârstă de 25 de ani, toți cei trei fiind sibieni”, au anunţat poliţiştii din Sibiu.

Foto: ISU Sibiu / Facebook / Captură video

Pe contul ei de pe rețelele de socializare, cu 18 ore înainte de accidentul în care și-a pierdut viața, tânăra de 30 de ani a postat un mesaj: „Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune că ale mele”.

Libertatea